UNIBET (УНИБЕТ) – защо да изберем този онлайн букмейкър

Oт 3-ти юли, 2013 Унибет не приема нови клиенти от България.

valencia-unibet-300x300Всеки онлайн букмейкър като УНИБЕТ , който предлага поддръжка на залагащите на цели 29 различни езика определено може да се нарече космополитен за разлика от повечето популярни букмейкъри. Всеки сайт за различните езици (вкл. Български разбира се) е с една и съща структура, така че няма да загубите нито една от опциите за залагания и е изключително лесен за навигация дори за начинаещите в Интернет пространството.

Сайта на УНИБЕТ е с много добро разпределение, приятни за окото цветове и отчетливо разделение между отделните си модули и елементи. Очевидно е че при наличието на толкова много езикови версии на страницата те са заложили на опростен дизайн, който да работи и да се зарежда бързо.  Да не забравя че те са и спонсор на един от любимите ми отбори този на Валенсия

Ако се разровите из сайта на УНИБЕТ ще намерите цели 3500 възможности за различни онлайн залози, като определено всеки ще намери по нещичко подходящо и за себе си. Естествено голямата част от тези опции за за залагащите на футболни мачове и фокуса е върху тях, но футбола е основен приоритет на всеки от онлайн букмейкърите, така че това е нещо което всеки очаква да намери в такъв сайт.   Освен стандартните залози  като 1Х2,  Двоен шанс, Под – Над – 1.5,  2.0,  2.5,  3.0, 3.5, 1х2 с Азиатски Хендикап, Точен резултат за първо полувреме и краен, Няма Залог при Реми (DNB), гол /няма гол, голмайстори  и  картони ще намерите и доста специални залози за по – популярните мачове, както и други специални залози  дори за Българския футбол от рода на “Кой ще бъде следващия треньор на Левски“.  На практика за всеки мач от популярните първенства се предлагат по поне по 20-25 различни видове залози. Разбира се предлагат се и залози за много разнообразни спортове (някой да знае какво е тротинг :-), както и за различни забавни програми, политика и финанси.

Коефициентите в УНИБЕТ са сред сравнително високите в бранша, като има какво още да се желае в сравнение с някои по смели букмейкъри и борсите за залагания. На разположение на изпитващите носталгия по ТОТО1 са и двете игри СУПЕРТОТО в която трябва да се познае изхода от 14 мача и SUPERSCORE в която трябва да се познае правилния резултат за всеки мач от талона. Залозите на живо в УНИБЕТ са доста интересни и малко по  различни от тези на другите букмейкъри,  като се отличават с висока интерактивнност и бърза реакция. Има доста прилични коефициенти и богата гама от различни залози като междувременно може да следите по УНИБЕТ TV мачовете от Серия А, Примера Дивизион, Лига Европа и още много от футболните първенства в света. Неслучайно след като спечели 3 пъти през последните 4 години, престижната награда на eGaming Review за онлайн букмейкър на годината в последната година  УНИБЕТ спечели и наградата за залози на живо.  Уникална е функцията “Ca$h-In” която се предлага  по-време на протичащи събития и Ви дава да възможността да кеширате залог, преди изходът му да е ясен.  Функцията “Ca$h-In” може да е за по-малко или за повече от първоначалния Ви залог, в зависимост от случващото се в мача. Обичайните Казино, Покер, Бинго и различни игри също не са пренебрегнати в сайта на УНИБЕТ като за тях се предлагат и впечатляващи бонуси за новите клиенти (до 100Евро в момента). Може да си пробвате и уменията на игри като Тетрис, Билярд и Брейкаут, а пък ако търсите чак толкова бърза печалба – пробвайте си късмета със скреч картите.

Регистрацията в УНИБЕТ също е опростена и не залага никакви подводни камъни, а в допълнение макар в миналото компанията да не предлагаше никакви бонуси за нови клиенти, те тръгнаха по стъпките на колегите си и предлагат 50 лева бонус за новите регистрации.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ ОТ БУКМЕЙКЪРА УНИБЕТ »

Поддръжката в УНИБЕТ е на ниво и като допълнение към стандартните телефон и специален e-mail за клиенти от България ще намерите и лесен за употреба live chat. Това е една опция която аз много уважавам във всеки един сайт и макар често насреща да стои човек който си няма представа от нищо бързината в облужването на клиента се подобрява.

Методите за депозиране и разплащания в УНИБЕТ са доста, което си е стандартно за една мулти-национална компания за онлайн залози, като за Българския потребител не би трябвало да има проблем да депозира или изтегли пари с Българска дебитна или кредитна карта, Мънибукърс или банков превод.  Минималния депозит е 15 Евро.  За да Ви помогне да следите парите си, Унибет Ви предлага и възможност да си направите бюджет за залагане. а период от 7 или 30 дни.

КРАЙНА ОЦЕНКА: ПРЕПОРЪЧВАМ ГО С 2 РЪЦЕ
green_star green_star green_star green_star green_star

Ако имате лични впечатления от букмейкъра УНИБЕТ моля споделете ги в коментарите: