Ladbrokes (Ладброукс) – защо да изберем този онлайн букмейкър

LadbrokesЗА LADBROKES / ЛАДБРОУКС

Във Англия и Ирландия името на Ladbrokes (или Ладброукс на Български) е синоним на спортни залагания.  Още от основаването си през далечната 1886 Британската компания е приемала залози на милиони клиенти в своите пунктове за залози разпръснати из цялата страна. Разбира се с навлизането на цифровите  технологии те добавиха и онлайн присъствие на основния си сайт www.ladbrokes.com с което погледнаха и към нови пазари за своите залагания. Като се има впредвид че те са може би най-големия наземен букмейкър в света, то може да сте сигурни че имате насреща си солиден партньор с богат (и многогодишен) опит в спортните залози.

ОТ 25-ТИ ЮНИ 2013 LADBROKES НЕ РАБОТИ С КЛИЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

КАК ДА ЗАЛОЖИМ

Ladbrokes-bgЗа да заложите с Ладброукс онлайн е необходимо само да посетите техния уебсайт и да се регистрирате. Не е необходимо да инсталирате никакъв допълнителен софтуер.  Сайта е пълен с информация та чак ще вземе да се пръсне по шевовете. Всички спортове на които може да залагате са представени отляво, докато вдясно ще намерите новини, всичко за вашия акаунт (сметка) и връзки към другите сайтове от империята на Ladbrokes.

В центъра на екрана са предстоящите мачове, като акцента разбира е на най-популярната игра – футбола. Всеки от мачовете е представен и с коефициентите за основните пазари 1х2, като само с един клик се отварят още много възможности за залагане на конкретния мач, като в мачовете от Английската Премиър Лийг събитията на които може да заложите стигат до 100.

След като избрали на какво точно за да заложите само с един клик върху съответния залог той се добавя във Вашия Фиш (Bet slip), който се намира горе вдясно на екрана. Може да добавите по същия начин още залози към фиша и да определите сумата след което да натиснете Провери (Place Bet)  и да си пожеалаете късмет.

КАКВО СЕ ПРЕДЛАГА

Една от силните черти на сайта за залози на  Ladbrokes е богатата гама от спортове на които да залагате – Американски Футбол, Бейзбол, Баскетбол, Бокс, Крикет, Колоездене, Дартс, Голф, Хандбал, Мотоциклетизъм, тенис, Ръгби, Зимни, Хокей и други по екзотични такива.  Не са пропуснати традиционните за англичаните конни надбягвания (много добре застъпени),  такива с хрътки и дори залози на избори на политици, такива на кино и ТВ сериали и.т.н.

По голямата част от предлаганите залози са фиксирани залози за единия или другия отбор/състезател да победи, като стандартно за UK, коефициентите са представени като дробни. За да минете към десетични коефициенти е необходимо да отидете в най-долния ляв ъгъл и да натиснете десетични в Покажи коефициентите като: . Друго важно за вас е да смените и времето което по подразбиране е по Гринуич (GMT), което може да ви заблуди относно това кога започва дадено спортно събитие.

 

Като стойности коефициентите на Ладброукс се движат около най-високите за онлайн букмейкърите, като специално за Английската Висша Лига те са сред най-високите.

 

Ladbrokes предлага и възможноста да залагате на събития, които се провеждат в момента със своите залози на живо (Live), но там възможностите далеч не са толкова богати.

БОНУСИ

Ladbrokes често предлага възможности за безплатни залози и различни промоции за различни спортове, като за целта е добре да се следи сайта им за нови бонус оферти.  Като цяло обаче те не са особено щедри към новите клиенти като актуалния бонус за нови регистрации е само 10 Евро.

ПОДДРЪЖКА

Поддръжката на Ladbrokes се рекламира като 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, но надали може да разчитате на мигновен отговор на e-mail запитванията ви, като е добре да поназнайвате английски. Същото важи и за телефонните номера за които ще трябва и да платите за международни разговори.

Телефонните номера са

+44 208 515 2564

(само на английски език)

care@ladbrokes.com

(само на английски език)

ЗА LADBROKES ПРОТИВ LADBROKES
Голямо разнообразие от спортове на които да се залага Поддръжката е предимно на английски
Лесно и бързо депозиране и поставяне за залог Няма много бонуси и промоции за Българските клиенти
Високи коефициенти за много от събитията, особено за Английската Висша Лига Малко възможности в секцията за залози Наживо
Сериозна фирма с над 125 годишна история в залозите