БУКМЕЙКЪРИ НА БЪЛГАРСКИ

Обикновено е доста трудно решение да се избере кой от десетките онлайн букмейкъри, които приемат Българи през 2019 е най-добрия за вас, даже най-вероятно няма да намерите букмейкър, който да задоволява всичките ви изисквания. Бих ви препоръчал да поддържате сметки в няколко онлайн букмейкъра и да залагате в тях според коефициентите и екстрите, които предлагат за конкретния залог. Често пъти букмейкърите предлагат специални залози за по популярните мачове и състезания, които няма да намерите в друг букмейкър.

Затова и съм ви приготвил списък от най-сериозните букмейкъри онлайн със страници на Български език със бонусите при регистрация които предлагат и кратко ревю с плюсовете и минусите на всеки от тях. Определено с новия си бонус изпъкват интернационалния букмейкър bwin, които предлагат сериозния за БГ пазара бонус от 100% от първия ви депозит до 222 лв. за  новите си клиенти. Друг много сериозен фаворит е 1xbet, сайт за залози, който впечатлява с многобройните си пазари, оферти за постоянните клиенти и предавания на живо на почти всички мачове.

Що е бонуси ли ? Ами повечето букмейкъри предлагат на новите си клиенти различни бонуси при регистрация и първи депозит при тях. Така че ако сте решили да залагате онлайн защо да не го направите при някой който ще Ви предложи безплатен залог като бонус в добавка към Вашия първи депозит.

Нормално за всеки бонус има ограничения, които се посочени в правилата и условията на всеки букмейкър, които е добре да бъдат прочетени внимателно.

Букмейкър Бонуси за BG Рейтинг Ревю Как да ги взема ?
100% до 222 лв. 9/10 Ревю на bwin Регистрирай се »
200% до 100 лв. 7/10 Ревю на WINBET Регистрирай се »

8/10 Сайт за Betfair ПРОБЛЕМИ С ЛИЦЕНЗА!
100% до 200 лв. 8/10 Ревю на EFBET.COM ЛОШИ ОТЗИВИ ОТ ИГРАЧИТЕ!
7/10 Ревю на UNIBET НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ
БЪЛГАРИЯ ОТ ЮЛИ 2013
5/10 Ревю на BET-AT-HOME НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ
БЪЛГАРИЯ ОТ ЮНИ 2013
5/10 Ревю на LADBROKES НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ
БЪЛГАРИЯ ОТ ЮНИ 2013
8/10 Ревю на SPORTINGBET НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ
БЪЛГАРИЯ ОТ ДЕК. 2016