BWIN (Биуин) – защо да изберем този онлайн букмейкър

BWIN-RealM BWIN или Биуин на Български  – са сред най- големите букмейкъри в света. Те са сред учредителите на EGBA (The European Gaming and Betting Association). Те са сред спонсорите на много спортни състезания – Португалското първенство, Серия Б в Италия, Европейската баскетболна лига FIBA, мотосъстезанията MotoGP, както и някои от най-известните футболни клубове Милан, Реал Мадрид, Байерн итн.

Естествено основния фокус на букмейкър BWIN са си футболните залози. На сайта им може да се заложи на над 500 различни първенства и страни. А на мачовете от водещите Европейски първенства може да се заложи дори на долните дивизии чак до четвърта.

Сайта си е доста удобен. Превода на Български е добър и интерфейса не е сложен.  Избора на език е в долния ляв ъгъл и може да се наложи доста да скролнете надолу за него. Избора на залог е лесен – просто кликвате върху него и той се появява в купона в горния десен ъгъл. Ако искате да го комбинирате с още мачове или в някаква система просто трябва да добавите още мачове. Особено внимание компанията обръща на големите събития, като Световно и Европейско първенство по футбол, Шампионска лига и други. Тогава ви очакват над 200 залога за 1 мач, като залозите са най – разнообразни и направо измислени понякога (следващ тъч, следващ жълт картон, добавено време на мача и още много други).

Дизайна на сайта е приятен (черното не уморява мноо очите) и менютата са удобни. На главната страница най-отгоре обичайно е отразено някое предстоящо събитие на което може да се заложи, най-често някой футболен мач. Интересна e опцията да се избере т.нар Бестселър Комбинация (Bestseller Multi)- 5-те най популярни залога от потребителите на BWIN, което ако не друго ви показва към какво са се ориентирали останалите играчи.

В помощ на залагащия е предоставена и доста обстойна футболна статистика. Само с 2 клика може да видите последните мачове на даден отбор вкл. международните му мачове, разните купи и даже приятелските мачове. Така че формата на всеки отбор е представена в динамика не само за вътрешните първенства а за всичките им мачове.

bwin-motoGPРазбира се в Биуин има и залози на живо (live). Тази им опция е реализирана доста прилично, залозите се приемат бързо, и новите коефициенти се появяват веднага след като се случи нещо на футболния терен. Важно за залозите наживо е и факта че BWIN предава наживо видео от много футболни мачове и други спортове (тенис, световното по волейбол итн.) като има видео и от най-големите Европейски първенства (Бундеслигата и Примера Дивизион).

BWIN приема залози в различни валути, може да се играе и с левчета като минималния депозит е 20 лв а минималния залог 1 левче.

BWIN предлага и регулярни промоции и различни бонуси за да задържа вниманието на играчите си и да привлича нови. Сред тях може да отбележим програмата b’inside – система за поощрение на постоянните играчи във вид на бонус точки, които се наичсляват на играча за всеки направен залог. Впоследствие тези точки може да се използват за закупуване на различни спортни атрибути, а може да се преобразуват и в реални парички.

Ако пък BWIN ви е сефтето в онлайн залаганията то специално филмче което простичко ви разказва и учи как да направите своите първи стъпки. Освен че приема спортни залози BWIN предлага и други начини да спечелите пари онлайн – онлайн покер и рулетка, БлекДжек и игрални автомати – за всекиго по нещо…

1 thought on “BWIN (Биуин) – защо да изберем този онлайн букмейкър

    Blagoev

    (13/04/2011 - 11:51)

    дааа, екстра си бяха букиатата, ама на – изгоряха и те – вече ги няма в БГ. ползвам сега аз xxx365 май съм доволен… не са ми правили проблеми, някви бонусчета дават , а – у , хубави коефициентчета… бе екстра си направо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *