Sportingwin – нов букмейкър с мега бонус или завръщане на Sportingbet

Вече 4-та година популярния в близкото минало букмейкър Sportingbet не приема нови клиенти от България и затова излязлите в някой онлайн издания публикации за старта през 2021 на нов лицензиран букмейкър на адрес sportingwin.com пораждат логичния въпрос дали това не е нова версия на Sportingbet за България. На сайта на sportingwin може да видим лого което наподобява доста сериозно това на популярния в цял свят сайт за спортни залагания, както и доста сериозен бонус от 300 лева за нов клиент.

Нещо повече – компанията SBE Gaming Ltd, представена от Mark Chakravarti която публикува последните новини относно старта Sportingwin заявява че:

Българските играчи очакват същото качествено изживяване като играчите на по-утвърдени пазари като Обединеното кралство, така че е важно операторите да захранват своите букмейкър с най-новите технологии, за да могат да предложат гамата от спортове, пазари и коефициенти, които играчите търсят.

Играчите също така очакват да имат достъп до функции като залагания на живо и кешаут и ние вярваме, че има и огромен потенциал борсата за  залагания – това е нещо, което планираме да представим на пазара за първи път.

Така че може да очакваме и да видим отново борса за залози от рода на Betfair и Matchbook, макар че от фирмата на поясняват какъв софтуер ще се използва за нея. Ето още няколко съображения които ни водят към мисълта че Sportingwin не е свързан с популярния Sportingbet.

 • Sportingwin.com към момента работи със софтуер на betconstruct, който по никакъв начин не е свързан със на Sportingbet, дори MGA Лиценза им е на Vivaro Limited, както и на другите white label оператори които работят с betconstruct.
 • betconstruct предлага и някакъв betting exchange, който обаче със сигурност не е лицензиран за България, както и целия им софтуер за онлайн залози, както може да се види на betconstruct.com/products/sportsbook
 • Entain PLC (доскоро известна като GVC Holdings) вече оперира в България с бранда си bwin, който реално изполва същия софтуер за залози като Sportingbet – реално няма шанс компанията да си създава сама конкуренция на малък пазар
 • Като цяло не е ясно кой стои зад Sportingwin и какъв е статуса с лиценза и финансирането на цялата операция тъй като сайта им завършва със:
  SBE Gaming Ltd is currently open for post-seed round of investment, planning to sell up to €1m worth of equity.

Post Author: admin

1 thought on “Sportingwin – нов букмейкър с мега бонус или завръщане на Sportingbet

  Димов

  (13/01/2021 - 19:23)

  Сайтът Спортингбет си оперира необезпокоявано в момента в България под името Спортингбул….вероятно си плаща и такса спокойствие на хунтата….Спортингуин е нещо (поредно) офшорно образувание за пране на пари – разгледах ги,много слаби коеф. и вероятно бързо ще лимитират печеливши играчи….нищо впечатляващо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *