King of Europe – изберете отбор, вземете 2лв. FreeBet от bwin, играйте за награди до 2 млн. лв.

Европейското първенство чука на вратата и всички лицензирани букмейкъри ни заливат с промоции и бонуси, но безспорно сред най – атрактивните е играта на bwin наречена King of Europe. В нея всеки от настоящите и нови клиенти на bwin ще има шанса да получи 2лв. FreeBet от букмейкъра и да играе за наградния фонд от 2 млн. лв.

За целта те трябва да изберат някой от от 25те отбора и да се състезават срещу останалите 24 тимa в класацията на bwin. Накрая на играта най-добрият отбор ще си подели 1 000 000лв. кеш! Играта King of Europe  завършва  в 23:59ч. (CEST) на 11.7.2021г. –  в деня на завършване и на Европейското първенство.

Как се участва в играта King of Europe

 1. Като начало присъединете се към един от 25те отбора, за да вземете вашия FreeBet от 2лв. от този линк
 2. След като сте се включили в отбор, вие и вашите съотборници ще се състезавате срещу останалите 24 тимa в класацията ни.
 3. За да събирате точки за отбора си, вие трябва да изпълните мисиите които са общо осем.  вие получавате награда .
 4. Всеки път, когато завършите мисия, вие ще получите индивидуална награда веднага
 5. Ако изпълните всичките 8 мисии, ще грабнете дял от 200 000лв. кеш, , заедно с другите играчи, завършили всички мисии.

 

Отборните награди в King of Europe

За да спечелите отборни награди, вашият тим трябва да завърши в топ 5 в крайната ни класация. За тези места в класирането има страхотни джакпот награди:

 • Отборът, който завърши на 1во място ще си подели 1 000 000лв. кеш.
 • Отборът, който завърши на 2ро място ще си подели 400 000лв. кеш.
 • Отборът, който завърши на 3то място ще си подели 200 000лв. кеш.
 • Отборът, който завърши на 4то място ще си подели 150 000лв. кеш.
 • Отборът, който завърши на 5то място ще си подели 50 000лв. кеш.

Важно условие за отборните награди: за да вземете своя дял от джакпота (ако отборът ви завърши на някое от посочените по-горе топ места), вие трябва да сте изпълнили поне 2 мисии. Ако не сте завършили поне 2 мисии, нямате да имате право на дял от джакпот наградата.

В допълнение, отбори, които имат по-малко от 250 играчи в тях в края на промоцията, ще бъдат премахнати от класацията. Вашият отбор се нуждае от поне 250 играчи в него, за да се класира в крайната ни класация.

 

Какви са мисиите със залози в King of Europe

 1. Мисия 1 залог: трябва да бъде единичен залог на живо, с минимална сума 20лв. и минимален коефициент 1,50, на какъвто и да е спорт. Кеш аут опцията ще се дезактивира, ако играч направи залог, класиращ за Мисия 1.
 2. Мисия 2 залог: трябва да бъде комби залог преди началото на мач, с минимална сума 20лв. и минимален коефициент 3,00, на какъвто и да е спорт. Кеш аут опцията ще се дезактивира, ако играч направи залог, класиращ за Мисия 2.
 3. Мисия 3 залог: трябва да бъде единичен залог преди началото на мач на пазар „точен резултат“ на футболен мач, с минимална сума 20лв. и минимален коефициенти 1,50. Кеш аут опцията ще се дезактивира, ако играч направи залог, класиращ за Мисия 3.
 4. Мисия 4 залог: трябва да бъде залог, направен чрез функцията за създаване на залог, с минимална сума 20лв. и минимален коефициент 1,50, на какъвто и да е спорт. Кеш аут опцията ще се дезактивира, ако играч направи залог, класиращ за Мисия 4.
 5. Мисия 5 залог: трябва да бъде печеливш залог, с минимална сума 10лв. и минимален коефициент 5,00, на какъвто и да е спорт.
 6. Мисия 6 залог: трябва да бъде печеливш залог, с минимална сума 10лв. и минимален коефициент 25,00, на какъвто и да е спорт.
 7. Мисия 7 залог: трябва да бъде печеливш залог, с минимална сума 10лв. и минимален коефициент 50,00, на какъвто и да е спорт.
 8. Мисия 8 залог: трябва да бъде печеливш залог, с минимална сума 10лв. и минимален коефициент 100,00, на какъвто и да е спорт.

Условия за мисиите: След като класиращ се играч избере отбор, играчът получава възможност да участва в изпълнението на до 8 специфични задачи (“Мисии”), в които трябва да направи определен вид залози (всеки от тях – “Залог за изпълнение на мисия или Мисия Х залог”) по време на периода на играта . Мисии 1, 2, 3 и 4 могат да бъдат изпълнени в каквато и да е последователност. Мисия 5 е заключена, докато не бъдат изпълнени мисии 1, 2, 3 и 4. Мисия 6, 7 и 8 са заключени, докато съответната предишна мисия не бъде завършена

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *