bwin предлага до 110 лева в безплатен залог до 21.2

Популярния по целия свят букмейкър bwin не забравя и Българските почитатели на онлайн залозите и отново е приготвил специална оферта за тях – безплатен залог до 110 лева, при първи депозит от минимум 20 лева.

Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка на специалната страница, показваща бонус офертата, която може да достъпите от банера по долу.


Както може да се очаква тази оферта не може да се комбинира с другите бонуси на bwin за нов клиент. Времето през, което може да се възползвате от нея също е ограничено – само до края на промоционалния период – а именно до 21.02.2021, 23:592 CEST.

Как да взема до 110 лева в безплатен залог от bwin?

  1. Вие трябва първо да се регистрирате на специалната страница, показваща бонус офертата
  2. Трябва да направите депозит във вашата Bwin сметка и да поставите квалифициращи залози на стойност равна на стойността на Вашият първи депозит (ограничен до 110 лв.), в рамките на 15 дни след регистрацията.
  3. За квалифициращ депозит се смята Вашият първи депозит (от минимум 20 лева), направен след регистрацията (депозити, направени със Skrill, Neteller или Paysafe карта не се зачитат).
  4. Валидни за офертата са само единични и комбинирани залози, поставени преди началото на мача през секция „Спорт“ на биуин, с минимален коефициент 1.50
  5. След като Вашите квалифициращи залози бъдат уредени, Вие трябва изискате Вашият безплатен залог, като се свържете с отдел „Обслужване на клиенти“ на bwin.
  6. Вие ще получите безплатен залог на стойност 100% от Вашият квалифициращ депозит, ограничен до 110 лева. Ако Вашият квалифициращ депозит е на стойност над 110 лева, за бонуса се зачита само частта до 110 лева.

Как можете да използвате безплатния залог и още правила и условия може да намерите в Българската версия на bwin.com.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *