Тексасецът Мак Матрака заложи $3.46 милиона за победа на Тампа Бей Буканиърс в Супербоул 2021

Тексасецът Джим Макингвейл, по-известен като „Мак Матрака“, заложи 3,46 милиона долара за победа на отбора по американски футбол „Тампа Бей Буканиърс“ в Super Bowl LV тази неделя, 7 февруари 2021. Макингвейл отлетя от дома си в Тексас до Колорадо Спрингс вчера, за да заложи големия си залог чрез мобилното приложение на DraftKings. Причината, поради която той е трябвало да предприеме това пътуване е, че в неговия щат подобни залози са забранени.

Залогът му, на стойност $3.46 милиона (при коефициент -127), е че Тампа Бей Буканиърс ще спечелят или няма да загубят с повече от 3 точки финала на първенството по американски футбол Super Bowl LV от своите съперници Канзас Сити Чийфс. Ако залога му е успешен „Mattress Mack“ ще спечели 2,72 милиона долара.

Тампа Бей е зареден с таланти от двете страни на топката и воден от най-великия футболист за всички времена в Том Брейди, така че залагам много на Bucs, които са преодолели тежки мачове през целия този сезон ”, каза Макингвейл в интервю на DraftKings.

ESPN съобщава, че се смята, че най-големият единичен легален залог в Супербоула е залог с парична линия в размер на 4,8 милиона долара за Los Angeles Rams, да победят New England Patriots в Супер Боул XXXVI. Овните загубиха този финал …

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *