Winbet с бонус за всеки гол от рестарта на Бундеслигата

Дългата суша от качествен футбол свързаната с епидемията от коронавирус е към своя край, като първото сериозно футболно първенство, което ще поднови игра е германската Бундеслига. Всички лицензирани букмейкъри естествено също са ентусиазирани от този факт и предлагат различни бонуси и промоции за рестарта на Бундеслигата. Но като че най – атрактивна е тази на Winbet, който предлагат по 2 лева бонус за всеки гол в събота и по 5 лева за всеки гол в неделя.

За целта е необходимо да направите квалифициращ залог от 20 лева за футболна среща от Бундеслигата през всеки от дните в които искате да получите бонус. За промоцията ще се зачитат само единични залози направени на минимален коефициент от 1.30 (лесна работа – заложете на РедБул Лайпциг в събота и на Байерн в неделя ;-).

 

Вижте и всички правила и условия за промоцията на Winbet Бонус за всеки гол от Немската Бундеслига

 • От бонус офертата ще могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.
  За да получите бонус е необходимо да имате направен квалифициращ залог на някоя от срещите от Първа Бундеслига на 16.05.2020, както и на 17.05.2020.
 • За квалифициращи се считат само единични залози направени на минимален коефициент 1.30.
 • Залози направени с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
 • Само залози направени преди началото на срещите ще се зачитат към промоцията.
 • Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева (или еквивалента им в друга валута).
  При квалифициращ залог за футболна среща от Бундеслигата в събота (16.05.2020), всеки клиент ще получи по 2 лева бонус за гол, отбелязан във всички срещи в съответния ден. За пример, ако клиент има квалифициращ залог на една среща, и общо за деня има отбелязани 10 гола, то той ще получи бонус на стойност 20 лева .
  При квалифициращ залог за футболна среща от Бундеслигата в неделя (17.05.2020), всеки клиент ще получи по 5 лева бонус за гол, отбелязан във всички срещи в съответния ден. За пример, ако клиент има квалифициращ залог на една среща в неделя, и общо за деня има отбелязани 10 гола, то той ще получи бонус на стойност 50 лева.
 • Предварително затворени залози с функцията Кешаут или отменени такива няма да участват в промоцията на Winbet.
 • Бонусът, спечелен по правилата на промоцията, ще бъде кредитиран във вашата сметка до 24 часа след приключване на двубоите от кръга. Ако бонусът не бъде добавен в посочения срок е необходимо да се свържете с Winbet, за да добави бонуса допълнително.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *