ШЛ се завръща със залог без риск на Байерн – Челси

Дългоочаквания край на дългата пауза до подновяването на Шампионската лига по футбол вече е към своя край и феновете ще могат да се насладят на първите мачове още утре 8-ми август. Букмейкърите които работят на Българския пазар също са готови да реагират с промоции и бонуси за любителите на футболните залози. Може би най – атрактивното предложение е на мултинационалния 1Xbet, който предлага залог без риск на един от най-интересните мачове от този кръг – Байерн – Челси.

Ако се включите в тяхната промоция и направите единичен залог преди мача Байерн – Челси или дори на на живо, може да получите възстановяване на залога, ако той се окаже губещ. Максималната сума за възстановяване е 10 Евро, като сумата ще бъде начислена по вашата сметка под формата на бонус (промо код). Промокодът се начислява в рамките на 24 часа от уреждането на залога Ви, а правилата и условията за използване на промокода можете да намерите в Личен профил – Настройки на профилa – Проверка на промокод.

Имайте впредвид че за тази промоция се зачита само първия залог на Байерн – Челси, който направите след нейното стартиране (20:00ч на 30.07.2020). Ако първия залог, който направите на това събитие, е печеливш (или ако залога не е единичен), няма да получите този бонус. Залогът трябва да е направен с Вашите собствени средства – затова бонус залози, advancebet залози и залози, използващи промокодове, не участват.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *