Cashback от Winbet при губещ залог за мачовете от Шампионската лига

Шампионската лига навлиза в решителната си фаза и Българските лицензирани букмейкъри отново предлагат промоционални оферта за да привлекат интереса на клиентите си към своите залози. Сред най-атрактивните промоции е тази на Winbet за Cashback при губещ залог за мачовете от Шампионската лига, която е активна от днес до вторник 09.04.2019.

Във времетраенето на промоцията Winbet Всеки техен клиент, направил единичен залог и на двете срещи от ¼ Финалите на Шампионска лига Ливърпул – Порто и Тотнъм – Манчестър Сити във вторник 09.04.2019, има възможност да получи безплатен залог! Имайте впредвид че залозите трябва да бъдат на стойност между 50 и 200 лева / или еквивалента им в евро /. Ако никой от двата не е печеливш, ще получите стойността на по-ниския залог като безплатен залог под формата на бонус от Winbet.

За квалифициращи се считат всички пазари на съответните срещи от Шампионската лига, но само единичните залози на тях. Само първият направен квалифициращ залог за всеки от двата мача ще се зачита за промоцията. Естествено предварително затворени залози с функцията Кешаут или отменени такива няма да участват в промоцията. Всички правила и условия може да намерите на страницата на Winbet.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *