Лицензирания букмейкър Betfair официално отвори за България с безплатен залог и кеш бонус

След няколко месеца чакане от получването на лиценз за България от Betfair, най-реномираната борса за залози в света отново отвори врати за Българи. Засега в Българския сайт на букмейкъра се отваря само борсата, но пък за сметка на това отдолу се мъдри логото на Държавната комисия по хазарта, което потвърждава че това е първия от големите световни букмейкъри който се лицензира за България. По ксъно се очаква да ги последват букмейкъра на Бетфеър, казиното и покера.

Сметките на старите играчи са разблокирани, като техните данни за вход в системата са запазени, а за новите играчи са предвидени редица атрактивни бонуси – безплатен залог и кеш бонус. За повече информация за бонусите на Бетфеър погледнете тук.

Положителен факт е че борсата не само за Българските клиенти и в нея те ще могат да се възползват от високите коефициенти и да залагат срещи играчи от цял свят.

betfair-zaloji

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>