GG прогноза за Събота 9-ти март – Евертън с-у Уиган за ФА Къп

Евертън – Уиган
ФА Къп, 14.45 часа
9-ти март 2013

Everton [0 – 3] Wigan Athletic
30′ [0 – 1] M. Figueroa
32′ [0 – 2] C. McManaman
33′ [0 – 3] J. Gomez

Евертън са редовен кандидат за моите залози за двата отбора да вкарат (GG) и сравнително рядко ме провалят в тях. Като се има впредвид че те вкарваха и допускаха във всички от досегашните си мачове в ФА Къп през този сезон – срещу Олдъм (у дома и навън), с-у Болтън и Челтънхам мисля че те са оценени съвсем справедливо с еднакъв залог за GG/NG при повечето букмейкъри.

Двата отбора да вкарат беше резултата в почти всички (без два) от домакинските мачове на Евертън, като такъв беше резултата и в двата им сблъсъка с Уиган (2-1 и 2-2) за Премиър Лийг. Тима на Роберто Мартинес не е от най-добрите в защита, но успя да се запише като гост срещу Челси, Тотнъм, Суонси, Стоук С, Евертън което прави залога за GG при поредното им гостуване приемлив.

ПРОГНОЗАТА: ДВАТА ОТБОРА ДА ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ с коеф. 1.83 от xxx365

РЕЗУЛТАТ: 0-3 за Уиган. Само за 3 минути Уиган набутаха 3 гола на фаворита Евертън, което показва че правилно съм се насочил към залог на голове, само дето ошашавените “Карамели” не можаха да вкарат ни един!

Шон Малоуни е сред кандидатите да се запишат за Уиган. На снимката той печели в 90-та мин. точката за Уиган срещу Саутхемптън 2-2.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *