Ще вкарат ли Шотландия и Уелс на 22-ри март в квалификациите

Шотландия – Уелс
квалификации за СП – група A , 22.00 часа
22-ти март 2013

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 1-2

Шотландия и Уелс се срещат на Хемпдън Парк в Световни квалификации в петък вечер, като двата отбора са на дъното на групата. В момента Шотландците са само с 2 точки, а Уелс с 3 така че мача междуу двата отбора най-вероятно е само за престиж. При актива на Белгия и Хърватска и класата на двата отбора надали Британците имат някакви шансове.

За треньора на Шотландия Гордън Страхан това е първи официален мач след победата над Естония с 1-0 и както винаги при нов треньор очаквам приповдигнато настроение и бойка игра от Шотландците. Феновете очакват от него по офанзивна игра с която той е популярен и разбира се победа. В атака той има доста играчи които могат да поднесат нещо интересно като най – вече ще се разчита на Стивън Флечър.

Треньора на Уелс Крис Колмън е все още на нокти дали неговата суперзвезда Гарет Бейл ще може да участва в мача след контузията в глезена в неделния мач на Тотнъм. Последните информации са че той ще може да разчита на него но нищо не е 100% сигурно.

Определено цялата прогноза за мача се базира на участието на Бейл, който освен автор на голове и голови атаки е и човека който повдига духа на по посредствените си съотборници. През октомври той сам разби Шотландците с два гола за 2-1.

В общи линии тези два отбора винаги правят интригуващи двубои в които всеки гледа да победи, а като се има впредвид че мача е почти без значение очаквам да видим голове. В последните 4 мача между двата отбора е имало минимум по 3.

ПРОГНОЗАТА: ДВАТА ОТБОРА ДА ВКАРАТ с коеф. 2.00 в Регистрирай се в BET365 или двата отбора да вкарат и Шотландия да победи с коеф. 4.33 в Регистрирай се в LADBROKES

Bale-Wales-Scotland-2-1

Бейл и съотборниците му ликуват след победния гол в предния мач с Шотландия през Октомври

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *