Турция – Унгария – прогноза Гол/Гол за днес 26.03 в СП квалификации

Турция – Унгария
квалификации за СП, 20.30 часа
26-ти март 2013
Пряко предаване в Регистрирай се в BET365
КРАЕН РЕЗУЛТАТ 1-1

63′ [1 – 0] B. Yilmaz
71′ [1 – 1] D. Bode

Това е един от мачовете който са решаващи за класирането в група Д на квалификациите. Победа на Турция ще ги приближи до изненадващия втори в групата и ако предположим че Холандия победи Румъния ще се заформи сериозна борба за мястото на плей-офите от 3 отбора с разлика от 1 точка.

Турците не са особено убедителни в тези квалификации и са вкарали само в 3 от 5-те си мача досега (1 които при гостуването в Унгария 1-3), но с подкрепата на фанатизираната им публика очаквам да покажат по вдъховена игра и дори да победят, не само да вкарат. В атака няма кадрови проблеми а Бурак Йълмаз, който е в голова серия се разписа и срещу слабаците Андора.

Унгария пък наистина се представят изненадващо резултатно досега и са отбелязали и в 5-те си мача от квалификациите. Те ще търсят гола за да запазят второто си място и евентуално да се откъснат от следващите ги. Освен че бележат те и допускат доста голове – последния им мач с Румъния завърши 2-2, а по рано бяха разбити от Холандия с 1-4 у дома. Те нямат проблеми с окомплектоването на състава освен капитана Золтан Гера, който ще пропусне мачовете до края на сезона.

ПРОГНОЗАТА: ДВАТА ОТБОРА ДА ВКАРАТ с коеф. 1.90 в Регистрирай се в BET365

Hungary-Turkey
Золтан Гера отбеляза 3-тия гол в предния мач между двата отбора, но сега няма да е на терена

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *