Само днес 27.08.2013 – 25% бонус презареждане в Sportingbet

25-percent-reload-sportingbetАко направите залог за поне 40лв. на който и да е пазар на днешния мач Базел – Лудогорец,  то Спортингбет ще ви даде 25% бонус презареждане до 40лв. върху вашия утрешен депозит.

 1. Тази оферта важи само за единични залози, направени и уредени в периода от 27.8. 2013г., 01:01ч. CEST до 28.8. 2013г., 00:59ч. CEST.
 2. За да получи 25% бонус презареждане, клиент е нужно да направи поне един залог за минимум 40лв. на днешния футболен мач между Базел и ПФК Лудогорец, както и депозит към сметката си в периода от 28.8. 2013г., 01:01ч. CEST до 29.8. 2013г., 00:59ч. CEST.
 3. При спазени правилата по офертата, клиент ще получи бонус в сметката си в четвъртък, 29 август т.г.
 4. Максималният бонус на клиент е 40лв. или валутен еквивалент.
 5. Получен бонус е нужно да се отиграе поне 5 пъти на спортни събития при коефициент 1.5 или по-голям, преди да може да се изплаща.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ НА САЙТА НА СПОРТИНГБЕТ

 

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ:

 1. Бонус офертите важат както за нови, така и за настоящи клиенти на българската версия на Sportingbet.
 2. Правилата за отделните оферти на деня от бонус календара могат да се различават и са описани по-долу.
 3. В случай на отложено, прекъснато, прекратено или отменено спортно събитие, бонус офертата за деня също може да бъде отменена по преценка на Sportingbet.
 4. Отменени (канселирани) залози не се класират за бонус по офертите. За целите на която и да е оферта не важат множествени залози/комбинации с пълно покритие, като трикси, патент, янки и др.
 5. Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet) си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя, отменя или прекратява дадена бонус оферта или оферти, или да променя правилата на промоционалните предложения.
 6. Всички бонус предложения са за клиенти, ползващи сметките си за развлечение и забавление, и Sportingbet си запазва правото да откаже бонус или безплатен залог по отделна регистрация.
 7. Само един бонус по дадена оферта на клиент, домакинство, регистрация или IP адрес. В случаи на установени множествени регистрации, направени с цел получаване на бонус и/или заобикаляне на правилата, Sportingbet си запазва правото да не предоставя бонуси, или да отмени вече предоставени.
 8. Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet) е единствен арбитър по промоционалните предложения и решенията му са окончателни.
 9. За неуредените въпроси се прилагат стандартните общи правила на Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet).
 10. Кредитирането на бонуси или безплатни залози, или парични награди ще се извършва в рамките на три работни дни след края на съответната бонус оферта.
  Стандартни правила и условия:
 11. Sportingbet си запазва правото да откаже безплатен залог или бонус на клиент, за когото може основателно да се счита, че преди или сега се опитва да заобиколи правилата за предоставяне на бонуси или безплатни залози, чрез например (но не само) измами, арбитраж и др.
 12. Служители на Sportingbet групата компании не могат да участват в промоциите.
 13. Sportingbet има правото да отмени или оттегли дадена оферта, или да промени което и да е правило по оферта, по което и да е време и без предизвестите. Също така си запазва правото да откаже на даден клиент участие в промоциите.
 14. Sportingbet е единствен арбитър по промоциите и решенията му са окончателни и задължителни.
 15. Sportingbet си запазва правото при преценка да изиска копия на определени документи от клиент, преди да бъде предоставен бонус или безплатен залог, или награда.
 16. 16. Tази промоция не може да се ползва заедно с друга оферта.
 17. За въпроси, свързани с бонуси, можете да се свържете с отдела за работа с клиенти.
 18. Sportingbet предлага различни бонуси, награди и промоции, предназначени за клиенти, използващи сметките си за развлечение и забавление.
 19. С включването си в дадена промоция, или с приемането на бонус, вие се съгласявате да получавате маркетинг комуникации от Sportingbet. Вие ще имате възможността да се откажете от такива комуникации.
 20. Бонусите или промоциите могат да включват специфични правила и условия, свързани с използването им и клиентите трябва внимателно да прочетат всички допълнителни правила или условия, към които има препратки.
 21. Sportingbet си запазва правото по всяко време да оттегли, промени, ограничи или спре бонуси, награди, или промоции.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *