Betin.com предлага екстра Бонус до 50% върху Вашите Печалби

Навлизащия с пълна скорост на Българския пазар букмейкър Betin.com стартира промоция до 50% Бонус върху Вашите Печалби. От тази възможност могат да се възползват всички ново регистрирали се и текущи клиенти на букмейкъра, като за целта не е необходимо  специално включване или въвеждането на бонус код, а е необходимо е единствено да играете на Betin.com.

Единственото условие за специалния бонус върху вашите печалби е че той е за акумулиращи залози за повече от 5 селекции. Бонусите върху печалбите се калкулират върху общата спечелена сума за даден залог и се прилага единствено за селекции направени върху коефициенти по-големи от 1.2.

При направата на всеки един залог в Betin.com Вие можете да видите вашата възможна бонус печалба показана в зелено под вашия фиш за залози, като същата автоматично бива изчислявана и изплащана за Вас.

Пълната структура на бонуса е показа по-долу:

5-кратен – 5%
6-кратен – 10%
7-кратен – 15%
8-кратен – 20%
9-кратен – 25%
10-кратен – 30%
11-кратен – 35%
12-кратен – 40%
13-кратен – 45%
14-кратен – 50%

Ако още не сте се регистрирали в Betin.com може да го направите от банера на букмейкъра по долу:

Регистрирайте се в betin.com

Правила и Условия

1. Ако дадена селекция е отменена или прекратена бонуса ще бъде приложен за оставащите селекции с коефициент над 1.2. Ще се прилага съответния процент съответстващ на актуалния брой печеливши селекции. Например, 10-кратен залог, който има 8 печеливши селекции и 2 отменени срещи ще получи 20% бонус върху печалбата.

2. В случай, че дадено правило на тази оферта или промоция е нарушено или съществува доказателство за серия от поставени залози от клиент или група клиенти, с цел депозит бонус, сигурна печалба, безплатни залози или други промоционални оферти водещи до сигурна печалба без значение резултата от дадените срещи, без значение дали е индивидуално или в група, Betin си запазва правото да откаже дадения бонус елемент и по собствено усмотрение да реши дали да разреши дадени залози на коректните коефициенти, анулира безплатни залози или анулира залог захранен чрез депозит бонус. В допълнение Betin си запазва правото да приложи и събере административна такса за даден клиент до общата стойност на депозит бонус, безплатен залог или допълнително плащане покриващо административните такси. Също така, си запазваме правото да поискаме от клиент да предостави документи достатъчни за нас по наше усмотрение за удостоверяване на идентичността преди да кредитираме каквито и да било бонуси, безплатни залози или други оферти за дадена сметка.

3. Betin си запазва правото да промени, анулира, поправи или откаже която и да било промоция по свое собствено усмотрение.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *