Унибет ти дава шанс да спечелиш пътуване до 4-те най-големи футболни дербита в Европа

Ако винаги си мечтал да гледаш най-добрите европейски отбори на живо на стадиона то сега Унибет ти дава шанс да спечелиш футболната награда от мечтите – пътуване до 4-те най-големи футболни дербита в Европа! За да я спечелищ, трябва да участваш между 1-ви и 28-ми август в състезанието ГОЛЯМОТО ФУТБОЛНО ПЪТУВАНЕ!

Пътуването включва: пътни разходи + хотел + билети за двама за мачовете: Барселона – Реал Мадрид, Челси – Манчестър Юнайтед, Интер – Милан and Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд. Освен тези невероятни награди, Унибет ще раздаде 4,000 евро като седмични парични награди!

КАК ДА УЧАСТВАШ?

За да участваш в състезанието, трябва да залагаш с поне 5 евро на мачовете от първия уикенд на: Бундеслига (Германия), Висша Лига (Англия), Примера Дивизион (Испания) и Серия А (Италия). Това е всичко! С твоя залог автоматично ще бъдеш включен в състезанието и ще трупаш точки за класирането. Всяка седмица ще класираме първите 100 за първия уикенд на всяка лига, като използваме следната формула:

Сума на залога (минимална сума от 5 евро)

x

Брой комбинирани мачове/събития (единична, двойна, тройна, …комбинация)

x

Общ коефициент на заложния фиш (минимален коефициент от 2.00)

Пример: Залагаш 10 евро на тройна комбинация с общ коефициент от 5.50. Резултатът ти ще бъде 10 x 3 x 5.50 = 165 – това ще бъде головата ти разлика за тази седмица. С твоята голова разлика ще се включиш в седмично класиране, в което първите 10 всяка седмица ще си разделят награден фонд от 1000 евро, а първите 100 ще взимат точки за ГОЛЯМОТО ФУТБОЛНО ПЪТУВАНЕ.

Общият брой точки, които натрупаш през четирите седмици ще определят кой ще спечели голямата награда – ГОЛЯМОТО ФУТБОЛНО ПЪТУВАНЕ! Всеки уикенд можеш да залагаш колкото пъти искаш, но само най-успешния ти залог от всеки уикенд, според формулата по-горе, ще бъде взет под внимание за класирането.

Правила и Условия

За промоцията ще се считат само залози от поне 5 евро, на коефициент от поне 2.00, на мачовете от първия кръг в четирите големи първенства, споменати в промоцията. Промоцията е валидна както за залози преди, така и на живо по време на мачовете. В случай на комбинация на 2 и повече мачове, всички комбинирани мачове трябва да са от първия кръг на само 1 от първенствата(само Буднеслига, само Премиър Лига и т.н.). Победител от общото класиране ще бъде играчът с най-много точки натрупани след 4 седмици, на първите кръгове от Бундеслига, Премиър Лига, Примера Дивизион и Серия А. В случай на равенство между двама или повече в крайното класиране, победителят ще бъде играчът с по-голяма голова разлика. Той ще спечели 600 евро пътни, 2 нощувки 4-звезден хотел за двама, 2 билета за всеки един от четирите мача. Като алтернатива, победителят може да избере парична награда от 5000 евро. Седмичните парични награди ще бъдат превеждани в сметките на спечелилите до 24 часа след последния мач от първия кръг на всяка една от съответните футболни лиги. Унибет си запазва правото да промени или прекрати промоцията по всяко време. Основните правила и условия на Unibet са в сила за тази промоция.

unibet-promo

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *