Супер предложения от Унибет за финала на Шампионската Лига

Unibet-final-Champions-League

Най-чаканият мач за 2011 година е тази събота и Унибет има над 130 различни залози на финала между Барселона и Манчестър Юнайтед. Освен това имаме и 3 специални предложения за теб, с които значително увеличаваме шансовете ти за печалба от финала на Шампионската Лига.

Мач Дата

Състезание

1
X
<> 2
БарселонаМанчестър Юнайтед
28/05
Шампионска Лига
2.05
3.35
3.75


Избери си от голямото ни разнообразие от коефициенти за мача, направи залози за поне 20 лева на финала, и ако Митко Бербатов се разпише в мача, ще получиш 10 лева бонус от нас. Няма значение на какво залагаш, стига да е включено в офертата за мача!


Унибет има още една страхотна промоция за мача! Ако не си сигурен как ще завърши финала, заложи на следните пазари и спечели, дори когато залозите ти губят! Ще върнем всички губещи залози на Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор, ако финалът завърши 0:0! Този сезон връщахме пари вече 6 пъти!


Освен, че имаме най-много възможности за залози преди финала, ще имаме и най-добрата оферта за залози по време на срешата.Използвай мобилния си телефон, за да направиш залози на живо за поне 20 лв. на мача на годината, и ще получиш възможността да опиташ безплатно слота ‘Мега богатство’, който е с джакпот от над 6.5 млн. лева.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *