Прогноза за Каракас – Унив. Католика от Копа Либертадорес 23 Март

Копа Либертадорес

23 Март 2011, 02:15

Много важен мач за Каракас за да постигне целта си и да се класира в група А от Копа Либертадорес. Те са начело на групата с 6 точки от 3 мача, като изненадващо взеха с 3-1 и първия мач срещу Унив. Католика в Чили. След този мач те отново ще посетят Чили за Мач с Унион еспаньола и чакат у дома Велез Сарсфилд.

Разбира се за тях ще е най-добре да вземат този мач и да чакат спокойно другите 2 мача в групата. за мен обаче Унив. Католика е доста сериозен отбор, който го показа при гостуването си на Велез когато обърна резултата от 3-1 на 3-4. Те са втори в групата с 4 точки и ще имат още 2 срещи у дома след тази. все пак в последния мач с Велез смятани за фаворит в групата, всичко може да се случи така че очаквам офанзивна игра от чилийците в този мач, което беше подчертано и от треньора им. Той ще може да разчита на халфа Ормено, но основен нападател като Гутиерез е повикан в национала на Чили и няма да играе.

И двата отбора допускат доста голове – Унив. Католика са пуснали 8 гола и са вкарали 5, а Каракас вкара 5 и допусна 4 в първите 3 мача. Моят фаворит е Унив. Католика, но все пак ви препоръчвам да заложите на повечко голове в мача, тъй като не виждам начин чилийците да не допуснат някой гол при това гостуване.

ПРОГНОЗА – OVER 2.5 с коеф. 1.91 от SPORTINGBET

РЕЗУЛТАТ 0-2

UNIV-CATOLICA-CARACAS


Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *