Прогноза за ЦСКА Москва – Локомотив Москва на 22.6 в Руската Лига

ЦСКА Москва – Локомотив Москва
22 юни – 17.00

След 4 години без титла в Руската Премиер Лига, клубовете от Москва се надяват най-сетне да прекъснат хегемонията на Зенит и Рубин Казан и са се наредили в челото на класирането на не повече от 7 точки от върха, който безпрекословно е зает от руското ЦСКА. Със серия от 5 победи в последните 6 мача те дават сериозна заявка за титлата с 2 точки и мач по малко от шампиона Зенит.

Съседите от Локомотив Москва също имат амбиции да се завърнат поне в шампионската лига след като се пребориха за подписа на нигерийския национал Виктор Обиня. Той обаче няма да може да играе преди юли, пък и с него и без него те сериозно отстъпват на съперниците си в този мач. В последния си мач в събота те отстъпиха на своя стадион с 0-2 от Спартак Москва.

ЦСКА има доста добри играчи в нападение като Кейсуке Хонда, Сейду Думбиа, и Вагнер Лов, всеки от които е дал своя принос за сериозната резултатност на отбора – средно по 2 гола на мач. Локомотив Москва не се представя убедително като гост със само една победа и нищо от последните гостувания на Лужники така че мисля да заложа на домакините.

ПРОГНОЗАТА – победа на ЦСКА МОСКВА с коеф. 1.80 от SPORTINGBET

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 3-1

Мача може да гледате онлайн след регистрация в

Lokomotiv-Moscow-CSKA-Moscow
Вагнер Лов ще е отново най-голямата заплаха за вратата на гостите от Локомотив Москва

Post Author: admin

1 thought on “Прогноза за ЦСКА Москва – Локомотив Москва на 22.6 в Руската Лига

    orient99

    (27/06/2011 - 08:08)

    Ами какво да ви кажа за ЦСКА Москва и техните безкрайни пикове и падове на формата. Толкова се изписа по темата в последно време, че не мисля, че и аз мога да кажа нещо кой знае колко по-ново. Само ви пожелавам повече оптимизъм- мисля, че това е рецептата за всичко :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *