Прогноза за Тулуза – Лил във Френската Лига 1 днес 18-ти Ноември

Тулуза – Лил
18 ноември 2011, 21.00

Лил както Лион изместиха техния мач за днес петък 21 часа за да им бъде по удобно за мача им в шампионската Лига другата седмица. те се нуждаят от победа там за да запазят амбициите си за излизане от групите и очаквам малко по скромно представяне в гостуването на Тулуза.

Определено нещата в този отбор не вървят по вода както през предния. Еден Хазар не е в най-добрата си форма след много приказки за негов трансфер през лятото. Беноа Педрети е контузен и липсва разиграващ халф в средата на терена. Жервиньо бе продаден а заместника му Димитри Пайе не може да уцели вратата от 2м и само Муса Соу дърпа напред отбора.

Домакините от Тулуза пък са доста труден тим за преодоляване особено у дома. В защита те действат дисциплинирано и не допускат много лесни голове и единствения път когато някои ги надигра беше при загубата им с 1-3 от ПСЖ. Те ще бъдат без Антоан Дево и Етиен Капу, но мисля че с опитните Сисоко и Дидо халфовата линия ще се справи.

За Лил ще отсъстват Мирко Баша и Матю Дебючи, което ще съзададе проблеми за треньора им в защита, но главния проблем е по скоро вкарването на голове. До момента Лил са непобедени при гостуванията си ( 3 победи и 3 ремита) и бих предложил да заложите на ремито, но може би и застраховка за домакинска победа на Тулуза няма да е лоша идея.

ПРОГНОЗА:  победа на Тулуза или реми с коеф.1.54 в UNIBET

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 0-0

eden-hazard-lille
Еден Хазар не е в най-добрата си форма за Лил

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *