Прогноза за Екзитър – Ливърпул за Карлинг Къп на 24.08

Екзитър –  Ливърпул
24.08.2011 – 21.45

Екзитър спечели първия си мач за купата на Лигата сред завръщането си в нея от 2008 и за награда получи шанса да приеме Ливърпул в този кръг. Всъщност победата им над Йеовил е и единствената им победа през този сезон – те имат само 1 точка и са на 22-рото място в Английската League One.

Екзитър загуби и двете си срещи у дома, като бързо накара феновете да забравят серията от 6 поредни победи в края на предния сезон. Стив Тъли е наказан за този мач а Джон О’Флин е аут за мача.

През миналия сезон Ливърпул загуби безславно от Нортхамптън в третия кръг на Карлинг Къп. През този обаче отбора няма задачи в Европейските турнири, така че очаквам повече внимание към тази купа която Кени далглиш може да използва за да обиграва състава си. Определено победата над Арсенал с 2-0 предната седмица е повлияла за мотивацията на отбора.

През предния сезон обаче те спечелиха само 2 от последните си 6 мача в това състезание и макар всъщност да са отбора с най-големи традиции (7 купи на Лигата) те не са достигали финал от 2005. Кени Далглиш вероятно ще даде почивка на лидерите си като Суарез, Керъл, Даунинг и Чарли Адам.

Все пак смятам че той може да вземе този турнир като шанс за отбора да постигне най-сетне някакво отличие, а не като загуба на време. Екзитър сигурно ще са пренавити от това да приемат гранда на своя Ст. Джеймс Парк, но не вярвам да постигнат нещо с оглед на последните им резултати.

ПРОГНОЗА:  победа за Ливърпул с -1.5 АХ с коеф. 1.93 от

КРАЕН РЕЗУЛТАТ: 1-3

Luis+Suarez+Liverpool

На новата звезда на Ливърпул Луис Суaрез най-вероятно ще бъде дадена почивка за този мач.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *