Прогноза за Динамо Букурещ – Вараждин от Лига Европа (28.07)

Динамо Букурещ –  Вараждин
Лига Европа 28 юли 2011

Румънския еквивалент на Левски – Динамо Букурещ беше доста скромен на трансферния пазар през лятото, като единствено се подсили със завърналите се от заем Пулхач от Херкулес, мариус Никулае (кавала) и Скралатаче (хазар). Все пак може би по важното е че основния състав беше запазен и не бяха продадени младите надежди Торхе и Алексе въпреки интереса към тях. Младия треньор Чиботару започна с победа 1-0 срещу Таргу Мареш, което си е впечатляващо по скоро като факт че защитата най сетне не допусна гол след сериозните проблеми от миналата година. В атака Никулае се предтсави доста добре с гол, още един отменен и много други шансове.

Вараждин са малко на гости в този турнир след като завърши в последния сезон на 11-то място в Хърватия, но се класира на финала за купата срещу шампионите Динамо Загреб (които ги смачкаха с обще резултат 8-1). В предните квалификационни кръгове те победиха един отбор от Андора и Молдовците от Искра-Стал (с 4-2 общ резултат). В първия кръг на първенството им обаче тя бах победени у дома от средняците Локомотив загреб, което определено ще е минус за самочувствието им. Отбора има сериозни финансови проблеми и освен ветерана давор Вугринец (на 36) е съставен от по млади и неопитни футболисти.

Динамо Букурещ ще е решен да отмъсти за отпадането си от Хърватски отбор миналия сезон – Хайдук ( 3-1 в Букурещ и 0-3 в Сплит). Вараждин е доста по слаб от Хайдук и не смятам че ще окаже сериозна съпротива, а очаквам и доста голове от доказаните голмайстори като Торхе, Никулае и Данчулеску.

ПРОГНОЗА – ПОБЕДА НА ДИНАМО БУК. С -1.5 АХ ( 1 -1.5 AH) с коеф. 1.70 от

niculae_gol_dinamo
от Мариус Никулае се очакват голове

Post Author: admin

1 thought on “Прогноза за Динамо Букурещ – Вараждин от Лига Европа (28.07)

    yarkost

    (02/08/2011 - 08:51)

    Да беше се гръмнал Никулае-то от 2-0 до 15 мин да им изравнят за 2-3 мин да ги е..а в мамалигарите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *