Панатинайкос – Одензе прогноза за мача за ШЛ на 2-ри август

Панатинайкос – Одензе
Квалификации за Шампионската Лига
2-ри август, 21.45

Панатинайкос вече отгърна друга страница от своята история в която големия бюджет който привлече в клуба много известни играчи е само история. Като резултат играчи като сисе и Жилберто Силва напуснаха гърците и треньора Жезуалдо Ферейра се опитва да сглоби добре организиран тим без много разходи с по млади и неопитни играчи. Все пак в първия мач в Одензе представянето им беше прилично като се име впредвид че те са само на 20 дни след първата тренировка а сезона в Дания е в разгара си. Крайния резултат 1-1 бе оценен като спреведлив като и двата отбора имаха шанс да победят. Зе съжаление на треньора само испанския нападател Тохе е на линия от новите попълнения, като останалите все още не са в добра кондиция за да са на терена. Стартовия отбор вероятно ще бъде същия като единсвения въпрос е дали Петропулос или Тохе ще води нападението.

Одензе показаха в първия мач че единствено добрата им кондиция е предимство пред отбора на Панатинайкос , но май това няма да е достатъчно. Определено отбора не е от класата на гърците, а защитата им е основен проблем. Едиствено в последните 15 минути когато играчите на Панатинайкос отпаднаха физически Одензе успя да надделее над тях и да им създаде сериозни проблеми и да им изравни в последната минута. Голямо влияние оказа и сериозната подкрепа на публиката им. Отбора няма сериозни кадрови проблеми и може би само нападателя Скубо и халфа Гисласон няма да са на терена, но и това не е 100% сигурно.

За мен мача е сега или никога за играчите на Панатинайкос, които искат да направят добър старт в Шампионската Лига и да зарадват малко публиката си. Клуба се нуждае от парите за класиране в групите и тези 3 млн. евра ще им вържат бюджета. У дома те получават много сериозна подкрепа от вярната си публика и с опитни играчи като Лето, Кацуранис, Нинис и Карагунис вярвам че ще се преборят лесно с датския си съперник.

ПРОГНОЗА – ПОБЕДА НА ПАНАТИНАЙКОС при коеф. 1.62 от

Panathinaikos-Fans

вярната публика на Панатинайкос отново ще подкрепя отбора

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *