Залог от Ладброукс за финала на ШЛ – кой пръв ще фаулира Меси

Финала за Шампионската Лига е утре и повече от очевидно е че играчите на  Манчестър Юнайтед трябва да опитат да озаптят отрано звездата на Барселона Лео Меси, ако искат да постигнат някаквъв успех в мача.  Затова и ви предлагам един интересен залог от  букмейкъра Ладброукс според които Патрис Евра е фаворита да направи първото нарушение срещу Лео Меси.  Ето и останалите кандидати за това:

Първия играч който да фаулира Меси от Ладброукс
(само свободен удар или дузпа назначени от рефера)

messi-foul

Евра- 4.5
Видич- 5
Парк- 6
Флечър- 6
Фабио- 6
Рафаел- 6
Скоулс- 6
Нани- 7
О’Ший – 8
Смолинг- 8
Руни- 8
Андерсон- 9
Гибсън- 9
Карик- 9
Фърдинанд- 9
Гигс- 9

Според  „Сън”, предполагаемата единайсеторка на Червените дяволи за съботнния мач на ст. „Уембли” в Лондон  е  следната: Ван дер Сар, Видич, Фърдинанд, Евра, Фабио да Силва, Карик, Гигс, Джи-Сун Парк, Валенсия, Руни, Ернандес, като Юнайтед ще излезе с двама нападатели, без да се опитва да лъже по-силния си съперник с дефанзивна тактика.

Моята прогноза в случая е че първия фаул срещу Меси ще бъде извършен от някой от черноработниците в средата на терена най-вероятно Парк ( с коеф.6) или пък Скоулс, ако стартира вместо него.

ЗАЛОЖЕТЕ В ЛАДБРОУКС ЗА ФИНАЛА НА ШЛ ТУК

Post Author: admin

1 thought on “Залог от Ладброукс за финала на ШЛ – кой пръв ще фаулира Меси

    admin

    (28/05/2011 - 21:19)

    Близо бях Парк направи първото твърдо влизане срещу Меси и още 2-3 след това, но първата истинска балтия (съотв. фал) срещу Меси направи изнервения Гигс 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *