Заложи в Unibet на баражите за Евро 2012 и спечели 2 билета за него.

unibet-euro2012-bileti-promo

Онлайн букмейкъра Унибет ще даде на един от своите регистрирани потребители възможността да спечели 2 билета за четвъртфинал на Европейското Първенство по футбол през 2012. Наградата включва самолетни билети, хотелска стая и билети за мача за двама! Билетите са за четвъртфиналния мач между победителя от Група C и втория отбор от Група Д. Мачът ще се играе на 23-ти юни на супер-модерния стадион на Шахтьор Донецк – Домбас Арена в Донецк.

Как да участваш?

За да участваш в играта, трябва да попълниш потребителското си име на тази страница:

Всичко необходимо за участие е да направиш залог от поне 10 лева на баражите за класиране на Евро Финалите!

Първите баражи са на 11-ти ноември, петък, а реваншите са на 15-ти ноември, вторник. Ако залогът ти спечели, ще бъдеш включен в класиране за наградата, което ще бъде направено по следната формула:

Размер на залога

X

Брой събития в заложния фиш

X

 

Общ коефициент на заложния фиш

Минимум 10 лв

Единичен, двоен, троен залог

Минимум 2.00

Пример: Залагаш 20 лева на тройна комбинация, преди мачовете или на живо, с общ коефициент 5.50. Твоят общ резултат е следният: 10x3x5.50=165 – Това са точките, които ще получиш за класирането с този залог, ако той е печеливш!

С тези точки ще бъдеш включен в класиране. Победителят в класирането ще бъде определен спрямо спечелените точки след изиграването на всички мачове от баражите!

Крайният победител от играта ще получи пакета за четвъртфинала на Европейското Първенство през 2012. Останалият на второ място в класирането играч ще получи 300 евро, а третият – 200 евро.

Можеш да залагаш колкото пъти искаш всеки ден, но само най-успешният ти печеливш залог, спрямо формулата спомената по-горе, ще бъде считан за класирането!

Правила на промоцията

–    Промоцията е валидна само за печеливши залози, преди и по време на мачовете от баражите за класиране на Евро – Финалите, които ще се проведат на 11-ти и 15-ти ноември.
–    Валутата, използвана в класирането е Евро.
–    Промоцията е валидна за всякакъв вид залози, преди и по време на мачовете.
–    Само залози от най-малко 10 лева на заложни фишове с минимален коефициент от поне 2.00 ще се зачитат за промоцията.
–    Победител от промоцията ще бъде играчът с най-много точки след двата дни с мачове – баражи за Евро – Финалите.
–    В случай на равни точки в класирането, за победител ще бъде обявен играчът, който е направил по-голям залог.
–    В случай на комбинации, всички събития от заложния фиш трябва да са от мачовете – баражи за Евро – Финалите.
–    Победителят ще спечели 1 нощувка в 4-звезден хотел за двама, полет за двама и билети за четвърт финал на Европейското Пъвренство по футбол през 2012.
–    Четвърт финалният мач е между победителя от Група C и втория от Група D. Мачът ще се състои на 23-ти юни в Донецк (Домбас Арена)
–    Като алтернатива, победителят може да избере 1000 евро като награда.
–    Бонусите за второ и трето място в класирането ще бъдат качени по сметките на играчите в Унибет до 72 часа след последния мач от баражите.
–    Победителят трябва да потвърди наградата си до 14 дни след спечелването и, или ще я загуби.
–    Унибет си запазва правото да промени или прекрати промоцията по всяко време.
–    Оснвните правила и условия на Унибет са в сила.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *