Прогнозите за целия кръг в Англия, Испания и Италия продължават

Не знам доколко са ви полезни прогнозите за целия кръг на първенствата в Англия, Испания  и Италия, но трябва да знаете че те НЕ се правят хей така едно към гьотере – чете се за всеки мач от няколко източника, следи се за контузени футболисти и за реакциите на букмейкърите. Естествено понеже топката е в женски род, а и поради факта че се стремя да ви предлагам високи залози успеваемостта не е толкова висока (40 до 80 %). Така или иначе аз не ви препоръчвам да пускате всики мачове от кръга а само тези за които мнението ни съвпада и коефициента си заслужава риска. Ето и реакцията ви на проучването ми дали са ви полезни  прогнозите за всички мачове от кръга на първенствата в Англия, Испания  и Италия:

Prognozi_Round

Резултата е ДА – 56%, НЕ -44%.  Решението за мен е ще има прогнози за целия кръг когато имам време да се съсредоточа върху тях и да ви предложа нещо качествено.

Post Author: admin

2 thoughts on “Прогнозите за целия кръг в Англия, Испания и Италия продължават

  Петър Симеонов

  (11/03/2010 - 07:30)

  На мен лично това , което правиш ми харесва.100% сигурна прогноза няма , за който и да е мач.Най-много ми допада това , че не преписваш или превеждаш от чужди сайтове , а пишеш това , което мислиш.Въпреки , че не следя други сайтове за да не се повлияя от нечие мнение понякога преглеждам твоя сайт. Желая ти успех !

  admin

  (11/03/2010 - 09:28)

  Благодаря за добрите думи. Понеже не преписвам обаче е трудно да пускам по нещо оригинално всеки ден 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *