Марсилия трябва да победи Сошо днес по пътя към титлата във Франция

Марсилия – Сошо 3-0

Marseilleс-у Sochaux

7 Април 2010, 20.00

Ситуацията с титлата във Франция съвсем се закучи след като Оксер пропусна да се качи на върха след реми у дома с ПСЖ и се присъеднини към Лион и Монпелие с 57 точки. Под тях с по 2 мача по малко и само с точка по малко дебнат сериозните претенденти Марсилия и шампиона Бордо. Бордо обаче определено изпусна парата и загубата у дома от Нанси съвсем обезкуражи играчите.

От този факт трябва да се възползва Марсилия чийто отбор е в подем а след отпадането от лига Европа от Бенфика ще се фокусира на 100% върху спечелването на шампионата. Те спечелиха последните си 2 мача и са взели 5 от последните си 6 мача у дома. Отбора е непобеден в последните 8 мача и е вкарал във всеки от последните 15 мача. На треньора Дидие Дешан ще липсва наказания Стефан М’Биа, а под въпрос е вкаралия 15 гола в Лига 1 Мамаду Нианг. Това обаче не вярвам да е голям проблем след като Брандао вкарва във последните 3 мача.

Сошо пък е на другия полюс и е без победа навън в последните 10 мача, но от тези мачове 6 са ремита. Те не са вкарали гол в последните 2 мача а гостуването си на ПСЖ загубиха с 1-4. Под въпрос за мача са и контузените Стефан Далма, теди Ришер, Вацлав Сверкош и Венсан Ногейра.

ПРОГНОЗАТА Е ПОБЕДА НА МАРСИЛИЯ С 2 ГОЛА РАЗЛИКА с вероятен резултат 4-1

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 3-0
9′ Хайнце
27′ Бен Арфа (д)
90′ Коне

НАЙ ДОБЪР КОЕФИЦИЕНТ ЗА 1 – 1.5 AH 2.00 ОТ 10BET


Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *