Фаворита Кот Д’Ивоар може да си стяга багажа ако загуби от Гана – 15.01

КОТ Д’ИВОАР – ГАНА 3-1

Понеделник 15-ти януари от 19.30 българско време
Гледайте по телевизия ЕВРОСПОРТ или онлайн на livetv.ru

Купата на Африка продължава непредвидимия си ход затова и надали някой е учуден че топ фаворита Кот Д’Ивоар може да си събере куфарите и да си ходи ако загуби тази вечер от Гана. Те тотално разочароваха в първия си мач срещу Буркина Фасо и се задоволиха само с нуево реми след като нападателите и най вече Бакари Коне изтърваха няколко отлични шансове за гол. Сега те ще се подложени под голямо напрежение след като всяка тяхна грешка може да означава напускане на първенството.

Друг фактор който влияе на психиката на Слоновете е че те играят в Кабинда, мястото на зловещата атака срещу отбора на Того и играчите са по загрижени за сигурността си отколкото за представянето си в Купата. Въпреки че разполагат с най-талантливите играчи в лицето на Дрогба , Калу, Жервиньо, Ебуе и братчетата Туре, те досега не са показали добра колективна игра и не са постигнали нищо серивоно като отбор. Възможно е треньора да направи някои рокади в отбора като отпред Коне и Жервиньо бъдат заменени от Диндане и Кейта, но по важното е той да се справи с психическото състояние на играчите си.

За разлика от Кот Д’Ивоар играчите на Гана могат да си позволят да играят по спокойно в техния първи мач. Не трябва да се подценява факта че техния отбор спечели младежкото световно първенство до 20 години . Треньора Райевац извика 6 от героите о младежкия отбор отбор за Купата на Африка. За съжаление той има сериозни проблеми със селекцията Стефан Апия, Джон Пейнтсил, Джон Менса и Кингстън са контузени а Съли Мунтари отстранен дисциплинарно. От присъстващите в Ангола под съмнение заради контузи са все още капитана Микаел Есиен и талантливия нападател Асамоа Гиан. Една победа може да класира Ганайците по напред но все пак очаквам от тях да играят по предпазливо понеже и ремито ги устройва.

ПРОГНОЗА – ПОБЕДА НА ГАНА или РЕМИ с вероятен резултат 1-1 или 1-2

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 3-1

Приличен коефициент за X2 – 1.88 от UNIBET

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *