Бордо среща Монпелие в битка за първото място във Франция

Бордо – Монпелие

Bordeaux С-У Montpelier

7 Март- 22:00
ГЛЕДАЙ В САЙТА НА BWIN

Бордо и Монпелие са на върха на Френската Лига 1 с по 51 точки като само головата разлика на Шампиона е по внушителна +22 с-у + 8 на втория.  Естествено те имат и предимството а може би не че последните им 2 мача бяха отложени и сега имат 2 мача по малко. Отбора вече си осигури място на финала на Френската купа на Лигата и си осигури добър резултат преди реванша си за  ШЛ.  Треньора Лоран Блан няма и никакви проблеми с контузени футболисти, след като и Алу Диара и Фернандо се завърнаха в състава.  Все пак отбора е под напрежение след като всички очакват от него да повтори титлата си във Франция а Лион и Марсилия им дишат във врата след като голямата им преднина на върха се стопи.  Отбора разчита на здравата си отбрана допуснала само по 0.79 гола на мач, а напред Гуркюф, Вендел и Шамак осигуряват преднината на отбора във всеки един мач.

Вероятен стартов състав: Карасо; Шалме, Сиани, Планус, Тремолинас; , Диара, Фернандо, Гуркюф, Плашил; Вендел, Шамак

Ако някой беше ви казал преди началото на първенството че Монпелие ще дели първото място с Бордо с реални шансове да вземе титлата сигурно щяхте да му се изсмеете. Е това е факт младия отбор на Треньора Реми Жирар е в отлична форма и показва голям хъс за игра, като не се плаши от никого, което му позволи да постигне много впечатляващи резултати като победата над Марсилия с 2-0 преди месец.  Напред отново ще се разчита на мощта на колумбиеца Монтаньо и на брилянтните свободни удари на аржентинеца Коста. Предимството на отбора е че те ще играят освободено като никой не им поставя никакви високи цели. В предния мач те загубиха у дома от Бордо с 0-1 и очаквам този резултат да се повтори, като младия отбор на Монпелие затрудни максимално лидера.

Вероятен стартов състав: Jourdren; Yangambiwa, Spahic, El Kaoutari, Jeunechamp; Marveaux, Costa, Pitau; Montano, Camara, Ait Fana

ПРОГНОЗАТА – под 2.5 гола с вероятен резултат  1-0

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 1-1

59′ [1 – 0] ШАМАК

90′ [1 – 1] КОСТА

КОЕФИЦИЕНТ за UNDER 2.5 – 1.78 от 10BET

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *