Прогноза за петъка – Шалке 04 – Санкт Паули

Май никой не може да каже защо Шалке 04 играе толкова лош футбол и не може да постигне добри резултати. Тима който завърши 2-ри миналата година и пръсна толкова кинти за нови попълнения в момента се е забил на дъното в Бундеслигата. При наличието на звезди като Хунтелаар и Раул в атака отбора има само една победа от началото на сезона.

Предния уикенд те загубиха от Байер Л, а през седмицата отново не успяха да победят при гостуването си на Апоел Тел Авив. На разположение на треньора Магат е целия наличен състав и сега остава да видим дали не е време звездния му отбор да спечели най-сетне. Ветерана Раул е вкарал само един гол и е възможно Магат да започне с Иван Ракитич.

Предполагаем стартов състав

Neuer, Uchida, Howedes, Metzelder, Schmitz, Jones, Kluge, Farfan, Jurado,Raul, Huntelaar

Новака Санкт Паули се представя доста добре ози сезон и вече е спечелил 13 точки в досегашните си мачове. Може да се каже че тима е в спад на своята форма след като изгуби 2 поредни мача, но за тях може да се каже че се представят по добре при гостуванията като са спечелили 3 от 5-те си мача навън. Отбора играе приятен футбол и показва увереност в силите си. Обикновено отбора играе със самотен Еберс в атака с 3-ма играчи зад него, като Крузе е по активен зад него. Интересно е че на терена можеше да видим и ветерана Джералд Асамоа, който игра десетина години за съперниците от Шалке 04, но той е наказан заради червен картон. На треньора Холгер Станиславски ще липсва и контузения Чарлз Таки.

Предполагаем стартов състав

Kessler, Lechner, Zambrano, Thorandt, Oczipka, Boll, M. Lehmann, Bartels, Hennings, M. Kruse, Ebbers

Гледах няколко пъти напоследък Шалке 04 – за мен отбора играе доста безидейно в атака, Хунтелаар въпреки 5-те си гола досега прави доста пропуски, а в защита се допускат елементарни грешки. Ако не вкарат ранен гол при домакинския си натиск, няма да се учудя бойкия отбор на Санкт Паули да успее да вземе точка или трите затова ви препоръчвам ПРОГНОЗА Х2 с коеф. 2.31 от BET-AT-HOME

raul-schalke-04
Ветерана Раул е вкарал само 1 гол от началото на сезона


Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *