Прогноза за Бирмингам – Астън Вила за Карлинг Къп на 30.11

Бирмингам – Астън Вила

1 декември 2010 – 21.45 ч

Само месец след предното дерби в Бирмингам отборите се срещат отново но този път на Ст. Андрюс и то за Карлинг Къп. В класирането на Висшата Лига те са рамо до рамо – на 14 и 15-то място с 17 точки.

Има индикации че треньора на Бирмингам Алекс Маклийш ще се опита да постигне баланс с лошите резултати в първенството и ще изведе на терена най-доброто с което разполага за да достигне до полуфиналите на Карлинг Къп. На треньора обаче ще липсват контузените Александър Хлеб и Джеймс Макфадън.

Вероятен стартов състав: Foster; Carr, Johnson, Dann, Ridgewell; Larsson, Ferguson, Gardner, Bowyer, Fahey; Jerome.

Жерар Улие, който е начело на Астън Вила има сериозен проблем с контузиите така че няма да има кой знае каквъ избор за състава с който ще излезе. Най-вероятно отново ще продължи да залага на добре представящите се младоци Киърън Кларк и Бари Банън. Въпреки контузията която получи на мача с Арсенал Джеймс Колинс ще се появи на терена, както и Габриел Агбонлахор в атака. На треньора обаче ще липсват контузения капитан Стилиян Петров и титулярите найджъл Рио Кокър, Стив Сидуел, Марк Албрингтън, Емил Хески и фабиан Делф.

Вероятен стартов състав: Friedel; L Young, Collins, Dunne, Warnock; Downing, Clark, Bannan, Ireland, A Young; Agbonlahor.

Според мен амбициралия се след победата над шампиона Челси тим на Бирмингам има предимство към нападнатия от контузии тим на гостите затова и прогнозата ми е:

ПОБЕДА НА БИРМИНГАМ – 1 DNB с коеф. 1.67 от

Petrov-Aston-Villa
Капитана на Вила Ст.Петров ще липсва до Нова Година

Post Author: admin

1 thought on “Прогноза за Бирмингам – Астън Вила за Карлинг Къп на 30.11

    lilia

    (30/11/2010 - 15:49)

    Щом треньора така е преценил-навярно има друга идея

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *