Клуж – Рома – прогноза за мача в ШЛ на 8-ми декември

Това е последния мач, който Клуж ще играе през 2010 след като бе официаолно обявено че последния кръг в Румънската 1-ва лига няма да се играе заради лошото време. Така отбора завършва първия полусезон на 8-мото място и без треньор след като той бе уволнен след мача с Базел. Феличе Пиколо е наказан за мача и вече е в почивка а може би най-добрия полузащитник на Клуж Сиксто Пералта се е завърнал може би в Аржентина след като бе изклщчен от състава от предния треньор. През зимния полусеозн се очаква разпродажба в състава като най-важната фисгура в нея ще бъде Ласина Траоре от който се очакват 6 млн. евра. Определено това ще му размъти главата и не очаквам и той да бъде фокусиран върху мча без особено значение за отбора.

Предния домакински мач се превърна в голямо разочарование за феновете на Клуж след като гостите от Байерн М им набутаха цели 4 безответни гола. Определено през тази година Клуж не е същия отбор който успя да направи доста добри мачове в Шампионската Лига през 2008.

Треньора на Рома идва в Клуж със всичките си звезди, като заяви че не се интересува от изхода на другата среща в групата тъй като смята да спечели своята. Победа или равенство ще значи класиране по напред за Рома, след като Байерн си осигури върха на групата.

Определено те показаха воля за победа в Шампионската лига и ще търсят трета поредна победа след победите над Базел и Байерн с 3-2. На терена няма да видим давид Писаро, Симоне Перота и Йон Арне Рийзе, но на разположение има достатъчно футболисти които да се преборят с Румънския отбор. По скоро най-големия враг на Рома ще бъде студеното време. все пак не очаквам те да се изложат срещу Румъниците на които липсва мотивация и треньор разбира се.

ПРОГНОЗА : ПОБЕДА НА РОМА с КОЕФ. 1.80 от

CFR CLUJ - AS ROMA

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *