Eurobet удължава 50% бонуса си края на октомври

Eurobet-Bonus

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

* Тази оферта е ограничена до една на клиент и се предлага само на нови клиенти.

* За да получат този бонус клиентите трябва първо да отворят сметка в EUROBET и да депозират някаква сума пари. 50% първи депозит бонус до максимум от €10, £10, $15, DKK 80, SEK 100, NOK 100, CZK 300.

* Сумата на бонуса ще бъде кредитирана в сметката на клиента след като първоначалната депозирана сума бъде заложена на някакво спортно събитие, предложено на сайта на  EUROBET .
* За да може да изтегли бонуса и всички свързани с него печалби, от клиента се изисква да заложи и бонусовата сума, и първия депозит поне три пъти на някакво спортно събитие, предложено на Eurobet.com (тези залози се наричат “квалификационни залози”). Важат само единични или множествени квалификационни залози с комбиниран минимален коефициент от 1.50. В противен случай бонусът и всички печалби, придобити от него губят валидността си.
* За да се избегне всяко съмнение, за квалификационни залози ще се считат първите залози, които отговарят на квалификационните условия, поставени след като е бил издаден бонусът, независимо от печалбите на клиента или по-нататъшните депозити.

* Бонусовата сума може да бъде прехвърлена на всички други игрови платформи (Игри, Казино, Покер), но това няма да освободи клиента от задължението да заложи бонусовата сума три пъти на някакво спортно събитие, предложено на сайта на EUROBET и да покрие изискванията за квалификационния залог, очертани по-горе.
* Жителите на Русия, Португалия, Полша, Румъния, Австрия, Латвия и Беларус кралство нямат право да изискват удвоения депозитен бонус.

* EUROBETси запазва правото да задържи бонусовите пари, ако вярваме, че с офертата се злоупотребява.

* EUROBET си запазва правото да оттегли тази оферта без предизвестие. Офертата важи до 01/11/2010 23:59 GMT.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *