Витория Гимараеш – Порто в прогнозата за 4.X

Витория Гимараеш стартира сезона много солидно. Под ръководството на Мануел Мачадо те взеха 3 победи и 2 ремита в първите 6 кръга. Сред тимовете които Гимараеш победи бе и шампиона Бенфика, което е повече от впечатляващо и бе преди по малко от месец, така че те доказаха че могат да бъдат опасни и за грандовете в Португалия. Жоао Алвеш и Флавио Мейрелеш показват добра форма и нищо чудно да поднесат изненада и на гостите от Порто.

Порто е без грешка от началото на сезона – те са единствения тим без загубена точка. Представянето им в Лига Европа също е стабилно. Въпреки тежкия си график – предния уикенд те без проблеми победиха Олянензе а после се разходиха за 0-1 срещу ЦСКА. Треньора Андре Вияс Бояс има достатъчно състезатели за да се справи с предизвикателствата с ротация на състава.

Гимараеш се представя добре от началото на сезона особено у дома, но не мисля че ще победи и Порто. Все пак очаквам домакините да се запишат срещу титулуваните си гости, чиято защита показа някои слабости срещу ЦСКА, затова и прогнозата е И ДВАТА ТИМА ДА ВКАРАТ при коеф. 2.00 от BWIN

Porto_celebrates
Порто е без грешка от началото на сезона

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *