Бенфика – Пасош Ферейра в петък 29.10

Бенфика спечели убедително миналогодишния шампионат в Португалия, но започна доста слабичко този сезон само с 1 победа в първите 4 мача. Както и да е нещата после се стабилизираха с 4 поредни победи включая една срещу миналогодишния им съперник за титлата Брага. У дома този отбори обикновено не допуска изненади и поредна победа се очаква в петък вечер при домакинството им на Пасош Ферейра на Ещадио Луш. В момента Бенфика е на второто място но на цели 7 точки зад лидера Порто така че надали ще си позволи отпускане в този мач. Португалиците май са зае..али и успехите в Шампионската Лига където май не се натягат много много и вероятно ще се фокусират върху спечелването на Португалската Лига BWIN.

В игра се завърна и лидера на атаката Оскар Кардозо, който заедно с Хавиер Савиола са доста опасни за всяка защита. Повече очаквах от открието на младежкото Световно бразилеца Алан Кардек, но той засега не показва нищо особено и си е твърда резерва. Бенфика не допусна нито един гол в последните 4 мача и очаквам тенденцията да се запази и днес. В последните мачове именно солидната защита водена от бразилците Луизао и Давид Луиш доведе до победите на отбора.

Все пак не бива да подценяваме и гостите от Пасош който са 9-ти в класирането и не са намерили мрежата на противника само в един мач през този сезон.

ПРОГНОЗАТА ми е 1 с коеф. 1.25 от UNIBET за по консервативните и NG (поне единия отбор да не вкара) с коеф.1.53 от  BET 365

alan kardec benfica slb

Още много може да се очаква от бразилския нападател на Бенфика Алан Кардек

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>