Бенфика – Пасош Ферейра в петък 29.10

Бенфика спечели убедително миналогодишния шампионат в Португалия, но започна доста слабичко този сезон само с 1 победа в първите 4 мача. Както и да е нещата после се стабилизираха с 4 поредни победи включая една срещу миналогодишния им съперник за титлата Брага. У дома този отбори обикновено не допуска изненади и поредна победа се очаква в петък вечер при домакинството им на Пасош Ферейра на Ещадио Луш. В момента Бенфика е на второто място но на цели 7 точки зад лидера Порто така че надали ще си позволи отпускане в този мач. Португалиците май са зае..али и успехите в Шампионската Лига където май не се натягат много много и вероятно ще се фокусират върху спечелването на Португалската Лига BWIN.

В игра се завърна и лидера на атаката Оскар Кардозо, който заедно с Хавиер Савиола са доста опасни за всяка защита. Повече очаквах от открието на младежкото Световно бразилеца Алан Кардек, но той засега не показва нищо особено и си е твърда резерва. Бенфика не допусна нито един гол в последните 4 мача и очаквам тенденцията да се запази и днес. В последните мачове именно солидната защита водена от бразилците Луизао и Давид Луиш доведе до победите на отбора.

Все пак не бива да подценяваме и гостите от Пасош който са 9-ти в класирането и не са намерили мрежата на противника само в един мач през този сезон.

ПРОГНОЗАТА ми е 1 с коеф. 1.25 от UNIBET за по консервативните и NG (поне единия отбор да не вкара) с коеф.1.53 от 

alan kardec benfica slb

Още много може да се очаква от бразилския нападател на Бенфика Алан Кардек

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *