Световното първенство до 20 години започва утре в Египет

U20_world-cup

Световното първенство до 20 години започва утре в Египет. Както подсказва името му световната купа си е като истинска само дето играчите са твърде млади да си купят алкохол в Щатите (но не и у нас разбира се).

Леко разочароващо е че няколко от големите имена в тази възрастова група ще липсват. Например няма да го има и Боян Къркич, изтеглен от състава на Испания заради травма. Няма да играе и стария ни млад познат Джак Уилшаиър (заедно с няколко други млади таланти) is които ще си стоят в къщи да топлят пейките в Премиършип. Друго голяяяяяяямо разочарование е липсата на шампионите от предното първенство Аржентина, които незнайно как не успяха да се класират за това първенство. Явно са тръгнали по пътя на батковците си водени от Марадона.

Все пак има доста млади таланти да се гледат напр. в тима на Бразилия като играча на Гремио (and Man Utd target) Дъглас Коста и нападателя на Интернасионал Джулиано, както и тима на Гана с Андре “Деде” Айю (син на легендарния Абеди Пеле). Някой други млади играчи които може да се гледат на това първенство ? Пишете ни в коментарите ако има такива.

П.С Може да гледате по Евроспорт

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *