Как се развива Световното първенство до 20 години в Египет

Отново искам да обърна вниманието ви към подцененото от медиите младежко световно първенство по футбол. Четвъртфиналните двойки вече са факт и макар Германия, Италия и Бразилия да се класираха, то останалите участници не са точно това което очаквахме. (мдаа загуби за букмейкъритееееее…. ). Дори само един поглед върху странната двойка – Коста Рика – ОАЕ говори сама за себе си. Не знам дали това се дължи че много от известните футболисти в тази възраст пропуснаха първенството, но засега все още е пълно с футболни Пепеляшки. Което разбира се не попречи на жребия да събере Германия и Бразилия.

Кой си замина ? Домакините (Египет) са аут. Младите испанци отпаднаха от Италия. Нигерия – един от лидерите в тази възрастова група са аут. Дори направилите отличен старт Парагвай вече са на полет към дома. Четвъртфиналните двойки изглеждат така:

u20_quarterfinals

НА ФОКУС

Бразилците показаха много добри изпълнения в наказателното поле на Уругвай, и момчетата от южната им съседка просто нямаха шанс.

В герой на кръга се превърна Бьорн Коплин от Байерн Мюнхен 2 с два гола и асистенция за победата на Германия над Нигерия като победния гол дойде в 92-ра минута а съперника беше с 2-ма души по малко.

Bjorn Kopplin of Germany

ПРОГНОЗА

На четвъртфиналите ще продължат Гана, Италия, Бразилия, иииииии ОАЕ за цвят.
ПРОДЪЛЖИХА ГАНА– УНГАРИЯ и БРАЗИЛИЯ срещууууууууууу КОСТА РИКА  за цвят

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *