Преди мача Русия – Германия – анализ и прогноза

РУСИЯ – ГЕРМАНИЯ

russiaСРЕЩУ germany

10.10.2009, 19.00 наше време

ОТБОР Точки
Германия 22
Русия 21
Финландия 14
Уелс 9
Лихтенщайн 2
Азербайджан 1

Не всеки ден имаш шанс да свалиш краля от неговия трон. Защото ако Международния футбол имаше крале Германия щеше да е един от тях.

Германия има 3 световни титли, 4 пъти е била втора на СП, и 3 пъти трета. В контраст Русия (даже и като Съветски Съюз в миналото) никога не е печелила Световната купа, даже се е класирала само на 2 от 4 финала след разцепването на СССР.

Утре Русия има шанса да детронира един от футболните гиганти. Ако направим сравнение това би било все едно германците да бият Русия на СП по хокей :-).

В предишния мач Руснаците загубиха в Дортмунд с 2-1, като Подолски и Балак отбелязаха през първото полувреме, а гола на Аршавин в 51-а мин и добрата игра през второто полувреме останаха само за утеха за тях.

Германия идва с цел да не загуби в Русия. Едно реми с почти сигурна победа с-у Финландия в сряда ще ги прати в ЮАР. Русия отива в Азербайджан в сряда, но ако победи утре това най-вероятно ще е само разходка.

Един от козовете на Русия е изкуственото покритие на Лужники. Голяма част от играчите им са играли или играят регулярно на този терен. Не един или два тима са се изказвали против него, но не мисля че то може да бъде решаващ фактор. Треньора на Германия го има впредвид и отбора тренира на изкуствения терен в Майнц.

За Германия се очаква като разиграващ халф да се появи 20-годишния Месут Йозил, а като централен нападател по скоро Мирослав Клозе вместо Марио Гомес. След завръщането на терена за руснаците на Аршавин и Роман Павлюченко, единствения контузен остава Денис Колодин от Динамо.

Очаквам Гуус Хидинк да започне с двама в атака като Погребняк или Кержаков да партнират на Аршавин, а колегата му Льов да се насочи към по – схема 4-5-1.

Прогноза:

Историята е на страната на Германския тим, но може ли на нея да се разчита на терена ? Русия има по добър и опитен треньор и предимството на собствения терен. Като се има предвид стила на игра на Русия, очаквам мача да наподобява финала за Евро 2008, когато германците през повечето време само фаулираха Испанската полузащита докато в един момент Торес ги прониза.  Надявам се и тук да се повтори резултата затова:

ПРОГНОЗАТА Е 1 с вероятен резултат 1-0 .
КРАЕН РЕЗУЛТАТ 0-1 за ГЕРМАНИЯ

Примерни коефициенти за 1 – 2.42

ЕТО ВИ И ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ РУСИЯ _ ГЕРМАНИЯ 0-1

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *