Роналдиньо срещу Реал Мадрид – възвръща ли си той формата ?

Вече писах за драматичната победа на Милан над Реал Мадрид, но исках да добавя няколко реда за индивидуалното представяне на зъбатия магьосник с топката Роналдиньо. Макар погледите да бяха обърнати към отлично игралия Пирло и младия Пато отново решил мача с красиво попадение, мисля че зад кулисите остана впечатляващото представяне на често критикувания Роналдиньо. Според мен той беше в основата на тази победа със спокойствието което внасяше с перфектното си владеене на топката и пасовете по конец които раздаде.

Ronaldinho_Kaka№80 в Милан беше замесен в повечето сюблимни ситуации, въпреки че не вкара нито един от головете. Диньо пробяга 9 км, направи няколко от неговите характерни пробиви, счупи кръста на Пепе на няколко пъти и за финал се пошляпа малко с Раул. (бразилски темперамент ко да го праиш … ).

Всички помним какво значение за отбора имаше Роналдиньо през златните си години на Барселона. Може би този мач е едно добро начало за един добър сезон за Роналдиньо, който е само на 29 години и може да ни радва още няколко години с брилянтните си изпълнения….

ВИДЕО – РОНАЛДИНЬО СРЕЩУ РЕАЛ МАДРИД

Post Author: admin

2 thoughts on “Роналдиньо срещу Реал Мадрид – възвръща ли си той формата ?

  maldin1

  (23/10/2009 - 08:55)

  Цяло първо полувреме нищо не игра.Колкото топки минаха покрай него с малки изключения бяха сбъркани.Не можа да излъже нито 1 защитник за цялото първо полувреме.

  Второто полувреме игра малко по-добре и то към края като се отличи с 1 пробив ,но за 1 мач мисля ,че за него е нищо.Не знам какво става с този човек преди 1-2 години игра много добре беше номер 1 сега е пълна издънка за мене за съжаление. 🙁 🙁

  bultras4e

  (23/10/2009 - 08:55)

  Според мен игра доста добре,особено 2рото полувреме.А формата от Барса , съжелявам ,че го казвам , но едва ли ще си възвърне.

  Вярно ,че 1вото полувреме не игра кой знае какво,обаче Б.Касабов обръщаше специално внимание на всяко негово грешно отиграване и се създаде още по-силно впечатление.

  Искрено му пожелавам да покаже старата си форма… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *