Ирландия срещу Италия на 10.10.2009 – Игра на сигурно

ИРЛАНДИЯ – ИТАЛИЯ

irelandСРЕЩУ italy

10.10.2009, 22.00 наше време

Треньора на Италия Марчело Липи ясно заяви че отбора му отива в Дъблин да да спечели. При победа те ще си осигурят първото място в групата, Последните два мача на адзурите бяха спечелени с 2-0, Макар и на сигурните 4 точки над Ирландците Липи няма да иска да срещне Кипър в Парма след няколко дни по натиска на задължителната победа.

Треньора на Ирландия Джовани Трапатони май не свири на същата струна, като сънародника си. Макар че една победа над Италия ще ги бетонира на второто място, тях ги чака още гостуване на Черна Гора, което доста утежнява атаката на първото място. Според мен те ще търсят игра на сигурно с цел да не загубят и да останат на второто място.

Ireland-Italy

Трапатони има сериозни проблеми със състава си като Деймиън Дъф, Стивън Риид и Дарън Гибсън са аут заради контузия отваряйки голяма дупка в полузащитата. Сред отсъстващите е още Калеб Фолън. Предполагаемия състав на Ирландците е:

1 Given

4 O’Shea – 5 Dunne – 2 St. Ledger – 6 McShane

46 McGeady – 17 Andrews – 6 Whelan – 10 Hunt

10 Keane – 29 Doyle

В лагера на италианците със сигурност няма да играе Касано. треньора дори на отговаря на въпросите относно голаджията на Сампдория. В атаката на Италия изпълнителите често се сменят, с Антонио Ди Натале вкарал 9 гола за 7 мача може би ще има нова промяна отпред. Младия Клаудио Маркизио е с контузия в коляното и ще бъде заместен от Симоне Пепе. Предполагаемия състав е:

1 Buffon

2 Zambrotta – 4 Chiellini – 13 Legrottaglie – 3 Grosso

16 Pepe – 6 De Rossi – 10 Pirlo – 7 Camoranesi

9 Gilardino – 11 Iaquinta

Сблъсъка е между двама от най реномираните треньори от старата школа, които са известни с това че знаят да постигат правилния резултат, когато това се налага. Въпреки че и двамата заявиха че ще търсят победата, аз мисля че и двамата няма да рискуват и ще чакат грешките на съперника.

ПРОГНОЗАТА Е X  с вероятен резултат 0-0 или 1-1.
КРАЕН РЕЗУЛТАТ 2-2

Примерни коефициенти за X – 2.79  от 

ЕТО И РАЗШИРЕН РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА НА ИТАЛИЯ и ИРЛАНДИЯ

Post Author: admin

1 thought on “Ирландия срещу Италия на 10.10.2009 – Игра на сигурно

    TRAPA

    (09/10/2009 - 09:00)

    абЕ И ЛИПИ ЩЕ ПАДНЕ В ТРАПА НА ТРАПАТОНИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *