Е ли Реал Мадрид зависим от Кристиано Роналдо ?

CR-real-Madrid

Експресния влак на Реал Мадрид изпусна парата нейде из Андалусия и се раздели с надеждите за рекорда от N поредни победи.  Досега в 5 мача  – 5 победи, само 2 допуснати гола и неперкъснато надничане зад рамото към техния пряк конкурент Барселона.

Този уикенд  обаче те удвоиха допуснатите голове ( а можеха и да ги учетворят ако Севиля не целеха вратаря им вместо мрежата) и добавиха една чертичка и в колонката със загубите.  И тъй като една загуба на Реал Мадрид винаги разлайва кучетата ( разбирай кометаторите), а тази специално беше  при сър Кристиано Роналдо  стоящ безучастен с трибуните нека да хвърлим един поглед към статистиките от началото на сезона.

Те неизбежно ни навяват въпроса – Не е ли Кристиано най- важното зъбно колело в машината на Реал М. ? Погледнете вкараните от него голове5 в пет мача за Примера Дивисион и още 4!!! в 2 мача за Шампионската лига. Откъдето и да го погледнеш той се е превърнал в основната движеща фигура за Реал както беше за Манчестър Юнайтед, които също страдат без него.

А вие какво мислите – може ли Новия Галактико Тийм на Реал Мадрид да печели и без него ?

ОБШИРЕН ВИДЕО РЕПОРТАЖ ЗА СЕВИЛЯ – РЕАЛ МАДРИД 2-1

Post Author: admin

1 thought on “Е ли Реал Мадрид зависим от Кристиано Роналдо ?

    realfen

    (06/10/2009 - 03:56)

    Е нямаше ги още Ласана Диара, Арбелоа, Гаго и Ван Нистелрой се пак де

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *