Реал Мадрид – Милан 2-3: Шампионската лига става интересна

Да бъда честен в първите кръгове на Шампионската лига едва хвърлях по едно око на телевизора. За мен първите мачове често са безсмислени, като големите отбори не дават всичко от себе и не са напъват дори за големите кинти обещани от УЕФА и щедрите спонсори. Пък и тези ми мисли бяха напълно оправдани от супер очакваното и оказало се супер скучно начало на груповата фаза на лигата начело с импотентния мач между Интер и Барса през септември.

pato-real-milan

Но Барселона загуби у дома от Рубин Казан, а Интер направи реми у дома с Динамо К, като накрая беше готов и да загуби. Тези резултати (пък и Унирея Уржичени 🙂 доказаха че никой не е застрахован от загуба в Шампионската Лига и че който не взема насериозно груповата фаза може да гледа финалите по телевизора. Вчерашната победа на смятания за затънал Милан над супер селекцията на Реал Мадрид още веднъж показа колко интересна ( и куриозна) може да бъде Шампионската лига. Двата гранда сътвориха двуостър мач с превърнал се драми с няколко запомнящи се момента – от кашкавалените ръце на Дида до завършващото воле на Пато.

Така че на половината от груповата фаза нещата май започват да стават интересни както може да се види от таблицата с класирането.

clasiraneНабива се на очи че големи имена като Байерн, Ливърпул и Интер заплашени от отпадане от лигата, както и една потенциална въртележка в група F.  Интересно ще бъде и когато Интер върне визитата на Барселона (24.11 на Ноу Камп).  Така че Шампионската лига преполови груповата фаза и е време екшъна да  започне :-).

ЕТО ВИ И ВИДЕОТО ОТ РЕАЛ МАДРИД – МИЛАН 2-3

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *