Няколко бързи прогнози за квалификациите за СП на 14.10.2009

ИРЛАНДИЯ – ЧЕРНА ГОРА – 21.00 часа наше време

Ирландия вече се класира за плейофите след равенството срещу Италия, а Черна Гора спечели първа победа у дома срещу Грузия.  Ирландците показаха мощна игра и че могат да бележат дори срещу световния шампион, като показаха и липса на концентрация в защита. Очаквам да атакуват още от началото на мача и да открият празни пространства за бързите нападатели на Черна Гора.

Те от своя страна създадоха много положения за гол срещу Грузия. Очаквам отворена игра с предимство на Ирландците, в която да паднат много голове.

ПРОГНОЗАТА Е OVER 2.5 с вероятен резултат 2-1 или 3-1 .

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 0-0

Примерни коефициенти за OVER 2.5 – 2.05 от

Ireland_Montenegro

ПОЛША – СЛОВАКИЯ – 21.30 часа наше време

Ножа е опрял до кокала за Словакия. Те загубиха от Словения и сега се нуждаят само от победа за да оглавят тази група. Ако не успеят те трябва да си пробиват път през плейофите. Полша игра сносно през първото полувреме на мача с Чехия, но не успя да отбележи. Сега те ще играят пред полупразния стадион Сласки, на който се очаква половината зрители да са от Словакия. Без зрители и без мотивация за победа очаква Полша да се предаде и на Словакия, която ще се бори със зъби и нокти.

ПРОГНОЗАТА Е 2 победа на Словакия с вероятен резултат 0-1 или 0-2 .

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 0-1

Най – добър коефициент за 2 – 2.30 от DOXXBET

ШВЕЦИЯ – АЛБАНИЯ – 21.45 часа наше време

След загубата в Дания шведите се нуждаят от чудо за да се класират за пелйофите. Те трябва да бият Албания, а Португалия трябва да загуби точки у дома от Малта. Албанците също няма за какво да се борят, но те винаги са били корав отбор готов да съзададе неприятности. Треньора Ларс Лагербак и легендарния нападател Хенрик Ларсон обявиха че ще се оттеглят от националния отбор след този мач. предполагам че ще искат да го напраят с победа. Очакват шведите да натикат Албания в наказателното поле от първата минута и да се ослушват за добри новини от Португалия. Затова и предлагам да се играе за 1 за първо полувреме. Понеже не очаквам Португалците да се издънят, а Албания са сериозни в отбрана предлагам и UNDER 2.5.

ПРОГНОЗАТА Е 1 за First Half и UNDER 2.5 с вероятен резултат 1-0 или 2-0 .

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 4-1 (3-0)

Примерни коефициенти – 1.50 за 1 за First Half и 2.00 за UNDER 2.5 от

marcello-lippi

ИТАЛИЯ – КИПЪР – 21.00 часа наше време

Един мач без всякакво значение. Очаквам Марчело Липи да излезе с резервите, най-малкото защото грандовете ще му счупят главата ако някой от лидерите им се контузи в такъв мач. Кипър от дурга страна ще лети вдъхновен от победата над нещастниците на Мъри Стоилов.

Очертава се двуостър мач в който резервите на Липи ще се постараят да го впечатлят, а Кипър ще се мъчи да постигне нова историческа победа. Очаквам и двата отбора да отбележат и да гледаме интересна игра от 2 отбора които не са под напрежение.

ПРОГНОЗАТА Е OVER 1.5 – First Half с вероятен резултат 2-0 или 2-1 за първото полувреме

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 3-2 (0-1)

Най – добър коефициент за OVER 1.5 – First Half – 2.36 от DOXXBET

За съжаление Италианците се отпушиха чак  в последните 15  минути 🙁  – ВИЖТЕ И ВИДЕО РЕПОРТАЖ ЗА МАЧА:

Post Author: admin

2 thoughts on “Няколко бързи прогнози за квалификациите за СП на 14.10.2009

  Tипстер

  (13/10/2009 - 08:48)

  Ако мойе и н ещо за Германия – Финалндия да измислиш ?

  admin

  (13/10/2009 - 08:55)

  Ми както казах срещите без значение са трудни за прогноза. Нямам информация дали Германците ще пуснат резервите. Може би Under 2.5 , не очаквам разгромна победа.
  ОБЩО ВЗЕТО ПОЗНАХ – МАЧА СВЪРШИ 1-1, МАКАР ДА ОЧАКВАХ ПОБЕДА НА ГЕРМАНЦИТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *