Прогноза за дербито Милан – Рома в Италия на 18-10

Един от най-важните мачове в този уикенд в Италия ще срещне изпадналия в тежка ситуация Милан и Рома, която винаги е с претенции за челните места в класирането.

МИЛАН  –  РОМА 2-1

ac-milan СРЕЩУ roma
Неделя 21.45 наше време

Милан не е спечелил нито една от последните си 3 срещи. Формата на отбора е незадоволителна и позицията им в средата на таблицата с тенденция кризата да се задълбочи  не накараха ръководството на вземе някакви мерки. Треньора Леонардо който водеше класацията ми Кой е на горещия стол засега не показва никаква идея за излизане от кризата. Играчите са обезверени и изнервени което си пролича в червения картон на Гатузо в последния кръг.  В домакинските мачове те имат само 1 победа.

Вълците от Рим са в лееекинко по добра позиция, като с 11 точки са само на 2 над Милан и на 5 от лидерите. Те имаха ужасен старт в началото на сезона, но успяха да се стабилизират с 2 победи над Сиена и Фиорентина. Проблем в техния лагер са множеството леки контузии – за  няколко ключови играчи не се знае дали ще започнат мача като списъка води капитана Тоти и се допълва от Керчи, Вучинич, Тонето, Дони, Бриги, Жуан, Мексес и Батиста, така че всяка прогноза е доста несигурна.

ПРОГНОЗА – X2 с вероятен резултат 1-1 или 0-1.

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 2-1 за Милан

По добрия коефициент за OVER 2.5 – 1.70 предлага LADBROKES

ЗА МАЧА: Прогнозата ми беше на път да се сбъдне. защото макар и без лидера си Тоти Рома овладя средата на терена и наложи своя стил на игра. През второто полувреме Милан упражни безидеен и хаотичен натиск и беше на път да загуби, но съдията им удари рамо с една измислена дузпа, а после и Пато показа таланта си при една контратака. Защитата на Милан доста често се пропукваше в центъра и смятам че нищо хубаво не го чака този отбор с този треньор въпреки тази победа. Рома също не впечатли особено в атака и не мисля че има шансове да се бори дори за влизане в Шампионската лига.

ВИЖТЕ И РЕПОРТАЖ ОТ МИЛАН – РОМА 2-1


Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *