Игор Акинфеев гледа към вратата на Манчестър Юнайтед

Вратаря на ЦСКА Москва и Русия е само на 23 но е един от най-опитните вратари на високо ниво в Европа. Той дебютира за ЦСКА на 17, като спасява дузпа в дебюта си, а на следващата година е вече вратар на нациналния отбор на Русия.

Както повечето от вас знаят слуховете са че в Акинфеев сър Алекс Фергюсън вижда следващия №1 на Манчестър Юнайтед и дори се очаква той да подпише с Акинфеев през януари, като заместник на Едвин Ванд Дер Саар който се представя добре, но вече в към края на кариерата си.

Igor_Akinfeev

В сряда Акинфеев премина последния тест на сър Алекс в мача срещу собствения му отбор, като той го похвали наричайки го изключителен. Въпреки че ЦСКА загуби, след късен гол на Антонио Валенсия, той спомогна за резултата с няколко блестящи прояви и добро управление на защитата. Макар да му вмениха вина за гола, не мисля че можеше да реагира по добре при такъв удар от близко разстояние.

Със своите 185 см той не е особено висок за модерен вратар, но младежа е атлетичен и успява да внуши респект в наказателното поле. А опита му като за неговата възраст е впечатляващ с 35 мача за Русия и 233 за ЦСКА – безспорно Манчестър Ю ще се сдобие с вратар, който няма да има нужда от адаптация.

ВИЖТЕ КОМПИЛАЦИЯ ОТ СПАСЯВАНИЯ НА АКИНФЕЕВ

Post Author: admin

1 thought on “Игор Акинфеев гледа към вратата на Манчестър Юнайтед

    admin

    (28/11/2009 - 03:02)

    ТОЗИ ГОЛЯМА ТИКВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МАЙ ЗАРАДИ ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА СИ ПРОВАЛИ КАРИЕРАТА :-)))
    Най-добрият руски вратар Игор Акинфеев ще остане в ЦСКА (Москва) поне до лятото. 23-годишният страж имаше уговорка с президента на “армейците” Евгений Гинер да бъде продаден след края на настоящия сезон в Премиер лигата, но в последния разговор помежду им сам е изявил желание трансферът му да бъде отложен с още няколко месеца.

    Причината Акинфеев да се разколебае е неговата приятелка Лера, която не иска да напуска Русия. За да е близо до изгората си, Игор е решил да започне и следващия сезон с екипа на ЦСКА, още повече че родният му клуб има отлични шансове да продължи участието си в евротурнирите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *