Брага – Бенфика 2-0 или кой ще остане на върха в Португалия

БРАГА – БЕНФИКА 2-0

bragaсрещу benfica

Събота 31.10 от 23:15 българско време

Брага и Бенфика си делят първото място на върха в Португалия и този мач очаквам да се превърне в един интересен сблъсък. Разликата между двата отбора е само във внушителната голова разлика от 30-5 на Бенфика, която показва колко убедителни са те до момента в представянето си.

Никой не очакваше такова класиране от Брага, които бяха напуснато от треньора си Жорже Хесус, а отбора претърпя доста кадрови промени. Независимо от това Брага загуби първите си точки за сезона в последния уикенд срещу Рио Аве в който те допуснаха първи гол след 4 мача без такъв. Домакините са допуснали само 4 мача досега и ако някой може да спре Бенфика да отбележи това са те. Отбора на Домингош Пасиенса е в изкючителна форма и ако спечели и този мач може с пълно право да гледа и към титлата.

Бенфика наля доста парички в трансфери в последните години и резултатите започват да се усещат. Под ръководството на Жорже Хесус орлите показват красив и резултатен футбол и в момента са един от най- добре играещите отбори в Европа и разбиха с 5-0 и английския Евертън. Предния уикенд те смазаха и стабилния тима на Насионал с 6-1 и май най-сетне са на път да преобрят вечния съперник Порто за титлата в Португалия. Оскар Кардозо и Хавиер Савиола показват отлично взаимодействие в атака, подпомогнати от креативните Аймар, Ди Мария и Рамирес зад тях. Треньора им е добре запознат с Брага от престоя си там и знае слабите им места. В последния си мач през май 2009 Бенфика надигра Брага, като гост с 3-1 и аз мисля че резултата може да се повтори, и Бенфика да сложи край на шампионските мечти на Брага.

ПРОГНОЗА – победа за БЕНФИКА с вероятен резултат 1-2 или 1-3

КРАЕН РЕЗУЛТАТ 2-0 за БРАГА!!!

Примерен коефициент за 2- 2.12 от GLOBET

Benfica_scores
Очаквам Бенфика да ликува и след този мач

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *