BET365 предлага до 100% Бонус за мачове в Европа и Шампионската Лига

Офертата на bet365 за бонус към печалбите на Европейски футбол включва груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига, в допълнение на най-интересните първенства в Европа. Сега може да спечелите бонус до 100% от печалбата Ви, ако направите множествен залог на Висшата Лига, Серия А, Примера Дивисион, Първа Бундеслига или Шампионската Лига.

Направете преди началото на мачовете множествен залог с поне 3 селекции от посочените първенства, и ако познаете, bet365 ще добави следните бонуси към печалбата Ви:

Вид Залог
Бонус
Тройни
5% бонус
4-кратни
7.5% бонус
5-кратни
10% бонус
6-кратни
20% бонус
7-кратни
30% бонус
8-кратни
40% бонус
9-кратни
50% бонус
10-кратни
60% бонус
11-кратни
70% бонус
12-кратни
80% бонус
13-кратни
90% бонус
14-кратни
Невероятните 100% бонус

Тази промоция е валидна до 27.3.2010 г.

Вижте всички Условия и Правила на промоцията

  1. Важи за прави колонки, направени преди мачовете, за Краен Резултат за Висшата Лига, Серия А, Примера Дивисион, Първа Бундеслига и Шампионската Лига. Не важи за множители в Янки, Щастливата 15 и т.н., и не важи за залози с Двоен Шанс. Максимален бонус 50.000£ или еквивалент в друга валута.
  2. Ако някоя селекция е отложена/отменена, бонуса ще важи, но процента на бонус ще се прилага за реално познатите селекции. Например, 8 мача в права колонка със 7 познати и един отложен мач ще има 30% бонус към цялата печалба.
  3. Бонуса към Вашата печалба ще бъде добавен до 24 часа от мача на последната Ви селекция.
  4. Ако bet365 открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, компанията си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог или оферта в сметката на клиента.
  5. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  6. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*