Алкоркон – Реал Мадрид 4-0, нова конфузна загуба за Галактикос

Честно казано на кой ли в Реал Мадрид му пука за ранните етапи на Копа Дел Рей в Испания. Нищо интересно – даже Атлетико Мадрид спечели мача си без да голят полвината отбор на противника. Конфузната загуба от никому неизвестния Реал Унион от миналата година е забравена и НЯМА НАЧИН да се повтори.

И то взе че пак се получи – 1.. 2… 3… 4 безответни гола във вратата на Галактико вкарани от третовивизионен отбор, които ще доведат до доооста интересен ответен мач на Сантяго Бернабеу. Дори Реал М трябва да са доволни че преднината на Алкоркон не стана по убедителна след като при 4-0 домакините имаха сума ти положения и уцелиха гредата, като само Дудек ги спаси от по голяма загуба.

За Реал Мадрид абсолютно унижение и доказателство че желание за игра с пари не се купува. За Алкоркон – БРАВО това е един мач който скромните аматьори завинги ще запомнят.

П.С Може би отговора за слабата игра на Реал Мадрид се мъдри изписана на фланелките им, но това е една тема в която не искам да задълбавам …

ВИЖ И ВИДЕО РЕПОРТАЖА ОТ АЛКОРКОН – РЕАЛ МАДРИД 4-0

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>